Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Шалений, на фарті, камбек від "Блау – Медведас"
17:36
Шалений, на фарті, камбек від "Блау – Медведас"
Про те, як воно буває дуже не щастить на своєму футбольному таланті пересвідчилась і молода середнянська команда.

Шалений, на фарті, камбек від Здавалось у Нове Давидково приїхав колектив, що перебував на останньому місці в таблиці, та він створив господарям не менше проблем, ніж зробила тут «Бужора», яка наразі впевнено лідирує. Та якщо придивитись до попередніх матчів підопічних Івана Ковача (того, що середнянський, бо цього разу всі, хто перебував між лавками запасних, міг загадувати бажання, бо знаходились між двома тренерами з однаковими іменами-прізвищами, чого я давно в нашому футболі не пам’ятаю), то вони майже не програвали з великою різницею. Тож не дивно, що й цього разу вони видали «схожу карту». Родзинкою було й те, що клубу, за який грає Медведєв опонував сам «Ференц Медвідь», чи то клуб його імені.      

У перші хвилини точилась боротьба за володіння м’ячем і вона краще давалась гостям, які щодо комбінаційних дій із використанням середніх та коротких передач відверто перегравали своїх опонентів. Та в футболі не завжди тріумфує той, що добре пасує чи обробляє м’яч у ногах, бо гра складається з різних обєктивних та субєктивних факторів. Та попервах гості відчутно домінували, доводячи деяких особливо чутливих місцевих фанів до передінфарктного стану. На 8-й хвилині Ільчук отримав м’яч на лівому фланзі й віддав далеко вперед і трохи правіше на ділянку метрах у тридцяти від чужих воріт на Медведєва, а Віталій коротко скинув уперед на Габовду. Якби Тіберій вдало прийняв м’яч, то міг вийти навіть віч-на-віч із воротарем, та Варга на якусь мить випередив його й ліквідував потенційну загрозу. 

Господарі намагались швидкими переходами від оборони до нападу заходити з флангів. Через хвилину Вінтонюк прострілив із правого флангу на дальній край штрафного майданчика на Сінкіна, який метрів із дванадцяти намагався влучити ударом із лету, та заблокували. 

Ще через хвильку Ковтун та Сінкін розігнали атаку лівим флангом й добре віддали на Річарда, та Гречка вибіг і виніс мяч від нього з-під ноги. У відповідь Зуб подав із лівого флангу на дальню частину штрафного майданчика на Ролю й Валерій головою підправив у ближній кут – 0:1.  

Через дві хвилини Русин пробив метрів із тридцяти п’яти в лівий кут. Ізай тільки поглядом супроводжував цю важливу подію, та на його щастя поперечина недалеко від хрестовини відрекошетила м’яч у поле. Ще через дві хвилини Ковтун віддав пас метрів на сорок на правий край штрафного майданчика на Шольца, вивівши його на ударну позицію. Лівіше на передачу відкривались Лозинець та Мерцин. Річард пробив з прицілом у ближній кут, та поруч зі стійкою. У одній з наступних атак подача Ковача спровокувала певну розгубленість захисту господарів і кілька опонентів могли пробивати. Перші зуміли якось нейтралізували, та після удару Русина майже в порожні ворота Варга опинився на позиції голкіпера й м’яч влучив йому в руку. Запрутняк показав на позначку й показаву Едуарду червону смужку. Ковач ударом із точки поклав воротаря в правий, а сам влучив у лівий кут – 0:2. 
    
І одразу ще один нестримний наступ гостей по центру зі зміщенням вліво і знову вправо, за наслідками якого раз пробивав Медведєв та двічі Русин. Два постріли зупинили вротар та захисники, а третій прийняла на себе стійка. 

На 28-ій хвилині Ковтун якісно подав з кутового з правого флангу на Сінкіна, та в Юрія виникли секундні проблеми з обробкою й втратив шанс розстріляти ворота метрів із дванадцяти. За мить Лозинець віддав із лівого краю штрафного майданчика на дальню стійку на Мерцина, та Андрій на якусь мить не встиг замкнути цю передачу. 

На 37-ій хвилині Медведєв віддав наліво на Едгарда, який акцентовано пробив під поперечину. Ізай видав кращий сейв і зумів перевести на кутовий. Через хвилину Річард та Лозинець розігнали атаку по центру й після удару Михайла м’яч влетів у лівий кут, та Касаткін зафіксував офсайт, чим викликав хвилю обурення місцевих фанів. Ще через шість хвилин Русин отримав пас у центрі й віддав досить коротко трохи лівіше на Медведєва, який пробив у дальній кут, та стійка знову врятувала господарів. На доданому до першого тайму часі Річард віддав на ділянку в п’ятнадцяти метрах від воріт на Роланда, який пробив у дальній кут. Гречка парирував кулаками, видавши свій кращий сейв. 

На 46-ій хвилині Русин на завершенні атаки зправа зі зміщенням у центр влучив низом у правий кут. Ізай тільки спостерігав як стійка «парирувала» удар в поле. Далі Ковтун подав із кутового з лівого краю на дальню стійку. Удар Мерцина метрів із дванадцяти заблокували, та повторно Андрій спрямував м’яч під поперечину – 1:2. Та вже наступну подачу зліва від Медведєва ударом головою в правий кут у карній зоні замкнув Роля, який відновив попередню різницю – 1:3. Здавалось працює правило «Ви скільки зможете, а ми скільки хочемо», та кілька стандартів змінили хід локальної футбольної історії. Лозинець фінтами заробив право на штрафний із правого флангу, а Ковтун якісно подав у центр штрафної, де новачок клубу Роман Мідянчик головою спрямував круглого під стійку – 2:3.

Через п’ятнадцять хвилин Козуб віддав уперед на хід Ковачу й той влучно пробив, та Ізай вийшов з воріт і в падінні забрав мертво. Згодом Лозинець проривом із права заробив право на кутовий, а Ковтун добре подав із правого флангу на дальню частину штрафного майданчика на Мідянчика й Роман головою спрямував м’яч у дальню дев’ятку – 3:3. Господарі продовжили атакувати. Мерцин віддав наліво на Річарда, який відпасував на Лозинця, а той повернув йому ж і Шольц метрів із чотирнадцяти влучив у дальній кут повз руки Гречки – 4:3. Завершальні хвилини основного та дві з половиною доданого часу пролетіли для гостей як мить й нічого не змінили.   


Арбітр –Вадим Запрутняк
Асистенти – Андрій Касаткін та Валерій Волошин
Делегат ФФЗ – Матвій Бобаль

30 жовтня, Нове Давидково, стадіон «Ференца Медвідя», ясно, + 12 градуси

«Ф. Медвідя» Бобовище, Нове Давидвово – «Середнє» – 4:3 (1:3)

Голи: Мерцин, 48, Мідянчик, 59, 78, Річард Шольц, 84 – Роля,12, 50, Іван Ковач, 19, з пенальті.

 «Ф. Медвідя»: Андрій Ізай, Едуард Варга, Михайло Калій, Дмитро Вінтонюк, Роланд Шольц (Віталій Хайнас, 77), Василь Ковтун, Роман Мідянчик, Андрій Мерцин, Юрій Сінкін (Олександр Балаж, 34), Річард Шольц (Ярослав Томашовський,, 90+1), Михайло Лозинець
Запасні: Владислав Чайка, Владислав Човрій, Іван Сливка
тренер – Іван Ковач

«Середнє»: Ерік Гречка, Євген Колобов, Богдан Зуб, Едуард Дзьоба, Іван Ільчук, Іван Ковач, Юліан Козуб (Дмитро Іванов, 84), Едгард Русин (Мирослав Скрип, 76), Віталій Медведєв, Валерій Роля, Тіберій Габовда (Роман Черевка, 53)
Запасні: Владислав Сердюк, Олександр Костик, Олександр Семків, Валентин Павлик, Сергій Далекорей
тренер – Іван Ковач

Вилучення: Варга, 18
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 705 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: