Головна » Усі публікації » у світі » Шандор Гіді перейшов до ФК "Вашаш"
00:12
Шандор Гіді перейшов до ФК "Вашаш"
18-річний ужгородський півзахисник змінив клуб у другій лізі Угорщини.

Шандор Гіді перейшов до ФК Шандор Гіді останнім часом почав грати все більш важливу роль у дорослому колективі ЕТО Дьор, тож не дивно, що на його прогрес звернули увагу інші клуби.

Молодий ужгородський футболіст приєднався до ЕТО ФК Дьор у 2016 році. Талант Шандора Гіді підтверджується тим, що у такому молодому віці він завоював собі місце в основі спочатку юнацької, а потім і професійної команди, активно визивається у табори юнацьких збірних. У віці 16 років він дебютував у дорослій команді Дьора, а у 18 років підписав свій перший професійний контракт.

У цьому сезоні Меркантіл Банк Ліги II Шандор вийшов на поле 11 разів, ще двічі зіграв у Кубку Угорщини. Має в активі декілька матчів за юнацьку національну збірну багатьох поколінь, в тому числі в збірній Угорщини U18, яка минулого року обіграла Швецію, Швейцарію та Вірменію, а також у національній збірній U19.

Міклош Надь, директор ФК Вашаш, вірить у перспективність молодого таланту, який може вписатися в довгострокову клубну філософію Вашаша:

- В особі Шандора Гіді ми отримали молодого півзахисника, який, крім свого сильного потенціалу, який ми плануємо розвивати, може допомогти нашій команді своїми бойовими якостями та надзвичайною працездатністю у весняній частині сезону.

Молодий талант прийшов до Ангяльфельда з великою рішучістю:

- У мене є велика кількість приємних спогадів в команді Дьйор, адже у віці 16 років я дубютував у чемпіонаті NB II, але не заперечую, мені було дуже приємно перейти до Вашаша. Окреслені цілі, нова філософія клубу щодо залучення молодих талантів до команди разом з досвідченими футболістами зіграли свою роль у моєму рішенні. Я хочу зіграти якомога більше і допомогти Вашашу у досягненні наших цілей!


Наразі Вашаш посідає восьму сходинку у другій лізі Угорщини, відстаючи на одинадцять балів від другого місця. На авторитетному німецькому сайті Transfermarkt ринкова вартість Шандора Гіді - 50 тисяч євро. Побажаємо нашому земляку великих звершень і вдалих матчів у новому клубі! 

Зовсім недавно Шандора Гіді можна було побачити на турнірі в честь Олександра Івановича Філіпа, його першого тренера, якому доречі 5 січня виповнилося 80 років, з чим його сердечно вітаємо! 



 
Категорія: у світі | Переглядів: 766 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: