Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Шандор Вайда їде грати в Угорщину
23:33
Шандор Вайда їде грати в Угорщину
22-річний напівоборонець Шандор Вайда, родом із Закарпаття, вирішив перебратися до Угорщини, до команди з міста Болмозуйварош.

22-річний напівоборонець Шандор Вайда, родом із Закарпаття, вирішив перебратися до Угорщини, до команди з міста Болмозуйварош.

Ім’я футболіста Шандора Вайди - відоме на Закарпатті, він мав авторитет одного з найбільш багатообіцяючих молодих гравців. У неповних 17-ть уже грав у першій лізі, котру виграв із рідним ФК "Закарпаття" (нині "Говерла"). Встиг побувати за кордоном - грав за словацьку "Дуклю", а у 2013 році влився до складу черкаського "Славутича".

Але того ж року змінив і клуб, і лігу - підписав контракт з охтирським "Нафтовиком".

Себе Шандор називає українцем, хоча і каже, що народився в Угорщині. "На той час там були кращі умови, а ми жили за якихось 20 км від кордону. Тож батько вирішив завести маму народжувати за кордон... Насправді ж я жив увесь час на Закарпатті і саме тут починав грати в футбол".

Починав займатися у Виноградові, перший тренер – Іван Іванович Білак. У 15 років тренери Олександр Філіп і Михайло Іваниця запросили молодого спорсмена до ужгородської ДЮСШ. "По закінченні школи мене запросили на перегляд до Закарпаття, яке на той час виступало в першій лізі. Все пройшло вдало, я підписав контракт і навіть, так вийшло, у першому ж сезоні став переможцем першої ліги разом із ужгородським клубом", - згадує Вайда.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 946 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: