Головна » Усі публікації » у світі » Шандор Вайда перейшов до "Мезйокйовешд"
15:16
Шандор Вайда перейшов до "Мезйокйовешд"
Виноградівський півзахисник продовжить кар'єру в Мезйокйовешд.

Шандор Вайда перейшов до
У четвер, 7 червня, Шандор Вайда офіційно підписав контракт з Мезйокйовешд до 30 червня 2020 року.
 
26-річний півзахисник мав пропозиції від декількох клубів під час чемпіонату, однак зробив свій вибір на користь жовто-синіх.
 
У минулому сезоні Вайда зіграв 32 матчі за Балмазуйвароша, забивши 4 голи і віддавши 11 асистів.
 
Одразу ж Вайда прокоментував свій перехід клубній прес-службі:
 
"Мені дуже приємно укласти контракт з Мезйокйовешд", - сказав Шандор Вайда. Після останньої гри сезону кілька клубів звонили мені з пропозиціями та Мезйокйовешд був найкращим і найточнішим з усіх аспектів, і тут я в першу чергу не переймався деталями. У клубі все дуже професійно, він справився із своєю головною задачею весною, зберігши місце у вищій лізі. Я в основному граю справа в півзахисті і мені дуже подобається ця позиція. Я стикаюсь з великим викликом і хочу, щоб наступний сезон був хорошим для нашого клубу. Знаючи плани, і те яка сильна команда формується в Мезйокйовешд, я впевнений у майбутньому."

Мезйокйовешд у сезоні, що завершився боровся за виживання із екс-клубом Вайди Балмазуйварошем і у підсумку посів 9 місце, серед 12 команд.
 
Також Шандор Вайда дізнався в інтернеті, що грав за збірну Карпаталії. Щоб спростувати це виноградівець дав коментар Sport Arena.
 
– Розумієте, у мене останніми днями телефон не замовкає, – розповів Шандор. – Я спершу сміявся, але потім почало набридати, що скрізь іде ця неперевірена інформація. Читав її спершу на місцевому сайті Мукачева, потім на всеукраїнських футбольних сайтах. Але так уже все роздулося, що мені стало не по собі.
 
Колишній футболіст тернопільської Ниви Олександр Розман (закарпатський пацан, який теж був у списку, але, як і я, не їздив на цей турнір) мені розповів, що до нього телефонували із СБУ. Навіть в Угорщині, де він знаходився, його шукали. Тому я хотів би спростувати цю інформацію – ні, я не грав за збірну Карпаталії на турнірі ConIFA.
 
– А як же так склалося, що вас внесли у склад цієї збірної?
 
– Сам не знаю! У мене навіть таких знайомих у цій збірній, з якими б я постійно спілкувався, нема. Колись, правда, мене запитували люди, які пропонували їхати на цей турнір, але я відмовився. Чому мене туди записали – я так і не зрозумів. Не знаю, яким боком я до цього списку.
 
Я ж граю за професіональний клуб, на той час, коли ця збірна збиралася, у мене була гра з Ференцварошем в угорській Вищій лізі. Сьомого числа я підписав контракт із новим клубом – Мезйокйовешд, який також виступає у Немзеті Байнокзаг (вища ліга Угорщини). А турнір проходив у Бараві. Як я міг бути одночасно в своєму клубі й Сомалі? Хай піднімуть відео, фото. Це ж легко перевірити. А замість цього на мене погнали хвилю…
 
– Пробували пояснити, що ви тут ні до чого?
 
– Людям, які пишуть погані речі, не поясниш. А от Адріан Пуканич мені на досвіді радив розповісти про все в пресі, що я й роблю зараз. Я хочу, щоб люди розуміли – я не займаюся політикою і сепаратизмом. В Україні грав відразу за кілька команд і завжди любитиму рідний край. Ніколи не мав таких проблем.
Vajda 2-crop
Категорія: у світі | Переглядів: 1852 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: