Головна » Усі публікації » у світі » Шандор Вайда вийшов у фінал Кубку Угорщини
13:00
Шандор Вайда вийшов у фінал Кубку Угорщини
У вівторок, 26 травня, відбулись півфінальні матчі-відповіді угорського Кубку.

Шандор Вайда вийшов у фінал Кубку Угорщини Півфінальні двобої в угорському Кубку виявились вкрай рівними, адже кожна пара зігравши по два поєдинки, вдома та на виїзді, завершувала їх неодмінно внічию. 

Команда Вайди Мезьокьовешд зуміла пройти до фіналу завдяки правилу виїзного голу, зігравши вдома з МОЛ Фехервар 1:1, а у вчорашньому виїзному матчі вони знову розписали мирову з командою Петряка 2:2. 

У першому матчі Шандор зявився на полі на 81-ій хвилині, одразу після голу своєї команди і допоміг їй утримати нічию, яка грала останні сім хвилин у меншості. У гостьовому матчі виноградівський півзахисник вийшов на поле на 65-ій хвилині за рахунку 1:2 на користь своєї команди. 

Окрім Вайди у Мезьокьовешді виступають ще три українці – Нестеров і Месхі, які вчора провели весь поєдинок на полі та резервний воротар Рябенко.

В іншій півфінальній парі Гонвед та МТК Будапешт двічі зіграли 0:0, а в серії післяматчевих пенальті кращими були «армійці» 5:4.

У чемпіонаті Мезьокьовешд впевнено йде на третьому місці, тоді як Гонвед розташувався в середині таблиці на шостому місці.

Фінал відбудеться 3 червня о 21:00 на стадіоні Пушкаш-Арена у Будапешті.

 
Категорія: у світі | Переглядів: 776 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: