Головна » Усі публікації » у світі » Шандор Вайда зі своєю командою виходить у Вищу лігу Угорщини
11:16
Шандор Вайда зі своєю командою виходить у Вищу лігу Угорщини
На минулих вихідних відбувся останній тур у другій за рангом лізі Угорщини.

Шандор Вайда зі своєю командою виходить у Вищу лігу Угорщини
В останньому турі в боротьбі за друге прохідне місце у Вищу лігу боролися два клуби, за які виступають закарпатські футболісти. Балмазуйварош із Шандором Вайдою перед останньою грою у чемпіонаті йшов на другому місці, випереджаючи Кішварду з Михайлом Ряшком, Віктором Геєм та Юрієм Томою на один пункт.
 
Тож 4 червня ці команди вирішували долю другої путівки у Вищу лігу. Перше місце за собою закріпила Академія Пушкаша, яка минулого сезону із В’ячеславом Чурком вилетіла з вишки та швидко повернулася.
 
У вирішальному поєдинку Шандор Вайда з’явився зі старту і провів на полі всі 90 хвилин. Ряшко та Гей провели всю гру на лавці запасних. Балмазуйварош виграв 1:0 завдяки голу на 84-й хвилині Ервіна Зіга. Тож Вайда і його команда завойовує срібні медалі чемпіонату і в наступному сезоні буде грати серед найсильніших клубів Угорщини. Мукачівські гравці отримали бронзу.
 
Загалом у цьому сезоні Шандор провів 31 матч у чемпіонаті та 3 у кубку і встиг чотири рази відзначитись у воротах суперників. Гравці Кішварди Юрій Тома має в активі 17 матчів, Віктор Гей – 29 у чемпіонаті та 1 у кубку, забив один гол, Михайло Ряшко – з’являвся на полі 17 разів.

Нагадаємо, що Шандор Вайда є вихованцем відомого закарпатського дитячого футбольного тренера Олександра Івановича Філіпа. 
Тарас Галушка


 
Категорія: у світі | Переглядів: 2120 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: