Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Шіц: "Офіційно я в Говерлі вже не працюю"
22:44
Шіц: "Офіційно я в Говерлі вже не працюю"
Вже колишній генеральний директор Говерли Іван Шіц повідомив, що більше не працює в ужгородському клубі.

Шіц:
Вже колишній генеральний директор Говерли Іван Шіц у розмові з кореспондентом Sport Arena повідомив, що більше не працює в ужгородському клубі, але допомагає керівництву у вирішенні питання з атестацією на наступний сезон. 

Відповідати на запитання щодо невиплати Говерлою боргів колишнім і теперішнім футболістам Іван Шіц відмовився. 

«Не можу говорити про борги, оскільки це не в моїй компетенції: я вже офіційно не працюю в Говерлі, — сказав Іван Тиборович. — Більше тижня тому я написав заяву на звільнення і забрав трудову справу. Звісно, приходжу в клуб і допомагаю. Зокрема, консультую віце-президента (Олександра Шуфрича, — прим.). У чому причина? Вже вік поважний, важкувато мені. Фінанси? Для людей, які стільки років у футболі, як я, це не є основним. Зрозуміло, що без грошей не проживеш і масло на хліб не намастиш. Були свої питання, про які б не хотілося говорити». 

Нагадаємо, через невиплату боргів Говерла залишилася без атестату на наступний сезон. Апеляцію щодо цього рішення атестаційний комітет не задовольнив. Причина такої негативної відповіді полягає у невиплаті заборгованостей колишнім футболістам ужгородського клубу. Щоправда, сьогодні в Говерлі все ще сподіваються на збереження прописки в УПЛ. 

«Чекаємо комісії з атестаційного комітету, а дати, коли приїде комісія, ще не знаємо, — зазначив колишній генеральний директор Говерли. — Нас не повідомляють, коли вони приїде. На все воля Божа. Розрахуємося з боргами і зможемо про щось говорити. Я в футболі 40 років, але у цьому сьогоднішньому футболі я вже нічого не розумію». 

Також Шіц спробував знайти причини, через які Говерла опинилася у такій скрутній ситуації. 

«Дивіться, скільки вихованців грало в основному складі в цьому сезоні, — говорить Шіц. — Можливо, до проекту омолодження і підпускання до основи вихованців треба було підійти раніше. Тоді не мали б таких проблем». 

Раніше стало відомо про те, що головний тренер Говерли В’ячеслав Грозний залишить команду, якщо вона не гратиме в УПЛ у наступному сезоні.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1000 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: