Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Шіц: "У нас є позитивна динаміка з погашення боргів"
23:06
Шіц: "У нас є позитивна динаміка з погашення боргів"
Генеральний директор Говерли Іван Шіц підкріпив офіційну заяву клубу готовність виступати у Премєр-лізі коментарем.

Генеральний директор Говерли Іван Шіц підкріпив офіційну заяву клубу готовність виступати у Премєр-лізі коментарем.

Напередодні деякі ЗМІ сповістили, що участь Говерли в новому розіграші чемпіонату знаходиться під питанням.

Цікаво, що наш дзвінок застав співрозмовника в банку.

- Ми проплатили всі платежі: всі листи, які присилала нам ФФУ впродовж останніх кількох днів щодо рішень КДК, атестації, інші платежі – ми все виконали, — почав розмову генеральний директор Говерли. — У нас сьогодні заборгованість перед Федерацією футболу – нуль. А я можу надати один документ, який засвідчить, що наразі борги перед Федерацією є у Волині, Карпат, Шахтаря, Дніпра, Запоріжжя, Металіста, донецького Металурга. А у нас сьогодні заборгованостей перед ФФУ – нуль. Це я офіційно заявляю, як директор клубу: у нас немає боргів, окрім платежів за сезон 2015/2016 – по цьому сезону ще немає рішень і листів – будуть готові рахунки по цим платежам – будемо платити й по них. А та інформаційна атака, як розгорнулася проти нашого клубу в ЗМІ – це взагалі щось. Це можна порівняти із подіями в Мукачеві! Я так можу трактувати. Керівники радяться, а чуби летять у підлеглих – ось так і у нас у футболі.

- Що з більш ніж річними боргами перед футболістами, тренерами, персоналом?

- Є позитивна динаміка. Виплати вже пішли, тому що зарплату отримали і я, і прес-аташе, і тренерський штаб. Ми вже отримуємо зарплату.

- На ваш погляд, є моменти, що можуть загрожувати участі Говерли в Прем’єр-лізі?

- Нема жодних причин не допускати нас до Прем’єр-ліги. А те, що відбувається – це "бєспрєдєл", просто "бєспрєдєл" (дослівно – Ан.В.).

- Як бути із заявкою? Вам нібито заборонили реєструвати футболістів?

- Це взагалі смішно. Ми вже подали заявку, тому що у нас є атестат! І в нас є час до 1 вересня, щоб завершити заявкову кампанію. А самі паспорти футболістам і не треба, тому що йде заявковий період. І оновлення щодо заявки ми можемо подавати хоч щоденно до 1 вересня.

Те, що зараз відбувається в Ужгороді навколо Говерли – не гірше, ніж те, що відбувається в Мукачеві. У нас є футбольний клуб, і його треба зберегти, тому ми сподіваємося на власника клубу, а також на місцеву владу, яка, сподіваємося, нарешті повернеться обличчям до футболу, тому що в регіоні з ігрових видів спорту є тільки гандбол, і футбол – все. Треба дати місце в Прем’єр-лізі Сталі? Треба. Іллічівцю? Так, треба. Івано-франківську, може? – Звичайно, треба і йому! Але у нас є регламент! То давайте його може, виконувати? До кінця 2015 року ще далеко, а у нас же підписаний меморандум про погашення боргів до цього часу, і динамівка позитивна вже є. То які питання? Адже ФФУ його теж підписала. Ми дуже сподіваємося на підтримку нової місцевої влади та Прем’єр-ліги в цій складній ситуації. А взагалі – повертаємося до того, про що я говорю вже кілька років – клуби мають бути в складі ФФУ під час вирішення нагальних і важливих питань, і повинні мати право голосу.

Організація Захід-Футбол таке право має, організація дитячого футболу має, дворового — теж, "Пєрвєнство бані" теж є членом ФФУ. Шахтаря – нема, Говерли – нема. Хлопці, то, може, треба прислухатися до того, що говорить Шіц, Палкін, Дедишин? Ми це питання піднімаємо регулярно! Ми хочемо мати право голосу! Суркіс, Ахметов, Шуфрич, Коломойський – люди, які утримують український футбол, але вони не мають права голосу. А представник Захід-Футболу ходить із печаткою в своєму чемоданчику! "Пєрвєнство бані" має право голосу теж, "Рога й копита" – теж, якась туристична компанія навіть має право голосу, уявіть собі! І вони, в складі Виконкому, мають вирішувати, кому грати в Прем’єр-лізі? А клуби, які й мають розумно вирішувати складні питання, не мають права голосу?! Пишіть про це, може, хтось почує!

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 578 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: