Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Шуфрич:"Команда дограє сезон - з орендованими гравцями або без них"
11:40
Шуфрич:"Команда дограє сезон - з орендованими гравцями або без них"
Олександр Шуфрич запевняє, що ужгородці не зніматимуться з турніру посеред сезону.

Шуфрич: Після закінчення зборів клубів Прем'єр-ліги віце-президент ужгородської "Говерли"Олександр Шуфрич заявив, що команда дограє до кінця цього чемпіонату навіть незважаючи на те, що на команду накладено заборону на трансфери через заборгованості перед гравцями та тренерами. За словами Шуфрича-молодшого, можливий і варіант, що клуб погасить частину боргів вже цієї зими.

"Доживемо до літа, а там подивимося. Але до закінчення чемпіонату, і я можу це гарантувати, команда дограє - з орендованими гравцями або без них. Що буде потім, не беруся загадувати. Все залежить від ряду факторів", - сказав Шуфрич, не уточнивши, від яких саме факторів залежатиме майбутнє ужгородського клубу.

Ігор Суркіс теж  прокоментував ситуацію з орендованими динамівцями.

"На сьогоднішній день в Ужгороді грають моїх 11 футболістів. Ви думаєте, я хотів їх туди віддавати? Мені Євтушенко з цього приводу влаштовував істерики. Я плачу цим хлопцям заробітну плату. У "Говерлі" навіть не в змозі заплатити ці копійки. Я не розумію, як вони хочуть, щоб футболісти виходили і грали з душею і серцем за цю команду.

Я ні копійки не плачу Грозному! Знаю, що він не отримує гроші 17-18 місяців. Коли він хотів залишати клуб, я запитав у нього, навіщо було брати моїх гравців. Якщо зараз він покине клуб, я зможу їх заявити за "Динамо-2" чи закордоном."

Віце-президент ужгородського клубу прокоментував інформацію про те, що клуб із Західної України міг бути проданий німецьким інвесторам, які зацікавилися придбанням "Говерли".

"Така пропозиція дійсно була, її можна було розглядати, але нас категорично не влаштовувала умова, що клуб у такому разі переїхав би до Львова, - зазначив Олександр Шуфрич. - На такий крок наші інвестори піти не могли. Не будемо забувати, що "Говерла" представляє Ужгород, весь регіон, так має бути і далі, тому не можна в одну мить перекреслити всю історію "Говерли".

Також віце-президент "Говерли" додав, що претензій щодо виконання Меморандуму до ужгородського клубу бути не повинно. У нинішньому сезоні клуб виконує свої фінансові зобов'язання, але з невеликими затримками, а по боргах минулого сезону "Говерла" поступово розраховується.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 830 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: