Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Швидкий дубль Симулика і перемога «Оболоні» (ФОТО)
19:56
Швидкий дубль Симулика і перемога «Оболоні» (ФОТО)
Довжанці приїхали до Хуста з чітким бажанням припинити свою триматчеву серію розгромних поразок.

Довжанці приїхали до Хуста з чітким бажанням припинити свою триматчеву серію розгромних поразок.

Програмою максимум для гостей було припинити свою чотириматчеву програшну серію.

Для господарів справою честі було на очах у власних фанів реабілітуватись за сенсаційне фіаско в Берегові та водночас підтвердити невипадковість домашньої перемоги над «Ужгородом». Нагадаю, що «Оболонь» та «Боржава» входять до числа чотирьох колективів ліги, які в 2015 році з різницею в понад два голи не вигравали. Я очікував звитяги місцевих із різницею в 1-2 голи.

Початок гри одразу дав Василю Пилипу грунт для роздумів. Від стартового свистка арбітра минуло якихось 1 хвилина 20 секунд, а річкові вже необачно втратили м’яч. Наслідком цієї недбалості стала реактивна атака суперника по центру. На її завершенні місцевому імениннику Ігорю Пилипу вдався удар-простріл на праву стійку. У потрібному місці в потрібний час опинився джокер місцевих Віталій Симулик і, пострілом у ближній, вільний від Андрія Черепка, кут, відкрив рахунок – 1:0.

У гостей запам’яталась атака лівим краєм, під час якої Сурмач заробив штрафний. Після навісу Михайла (не Івановича) Батрина головою добре відіграв місцевий король повітря Віктор Микуляк. На 13-й хвилині ще один провал по центру підтримав воротар «Боржави», який трохи вибіг, чим скористався Симулик. Віталій переправив м’яч у сітку з правого кута воротарського майданчика – 2:0.

У середині тайму гості хоча трохи й вирівняли гру, та різниця в рахунку збільшилась. На 17-й хвилині атака господарів правим флангом зі зміщенням до центру. Ярослав Мадяр віддав у центр на Росоху, а той скинув під удар Браєру. Олександр ударом із лівої ноги цілив у лівий кут. Круглий полетів вище брами. Через три хвилини Сергій Панця «привіз» небезпеку до своїх воріт, коли подарував м’яч Остафійчуку перед власним штрафним майданчиком. За мить Олексій вже опинився сам перед воротарем і дуже небезпечно цілив у правий кут. Круглий полетів над поперечиною.

Наступна атака правим флангом завершилась взяттям воріт Черепка. Мадяр заробив штрафний удар, який швидко розіграли. Браєр увірвався в штрафний майданчик, де його не за правилами атакував суперник. Арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Мадяр пробив у лівий кут, повз руки воротаря, який вгадав напрямок польоту м’яча – 3:0.

Кінцівка тайму пройшла за незначної переваги гостей. На 30-й хвилині атака пивоварів правим флангом. Мадяр віддав навісну передачу на Пилипа. Та на удар від Ігоря зреагував Черепко. На 40-й хвилині Штефко, ударом головою в лівий кут, замкнув навісну передачу від Батрина (не Івановича). Та він був заслабким і воротар впорався з ситуацією.

Другий тайм був менш динамічний за першу половину, та моменти іноді виникали. Браєр перейшов на вістря атаки «Оболоні» і Микуляк час-від-часу шукав його довгими передачами. На 48-й хвилині, м’яч знову влетів у сітку «Боржави», та арбітр зафіксував порушення правил в нападі.

Гості зробили акцент на стандарти, які заробляли Сурмач та Остафійчук. Найгостріший із них відбувся на 52-й хвилині. Батрин (не Іванович) навісив із кутового на одинадцять метрів, а Шандра пробив з льоту. Воротар не реагував і на його щастя м’яч полетів над поперечиною. Пивовари відповіли не менш небезпечно на 60-й хвилині. Атака правим флангом зі зміщенням до центру завершилась виходом Браєра на воротаря. Батрин (не Іванович) постелився в підкаті. Наступної миті Олександр опинився на газоні (момент можна побачити на фото), та арбітр показав що все було без порушення правил.

Середина тайму мало чим відрізнялась від його початку. На 70-й хвилині атака лівим флангом «Оболоні» за участю Росохи, Владислава Хайнаса та Василя Ізяника завершилась ударом останнього в площину. Черепко зреагував. На 75-й хвилині Браєр на завершенні атаки лівим флангом прострілив у карну зону на Хайнаса. Та Владислав, перебуваючи на вбивчій позиції, так і не завдав удару, привівши в розпач уболівальників на трибунах. І тут спрацювало правило «не забиває ти – забивають тобі». У одній зі своїх атак довжанці змусили суперника порушити правила у штрафному майданчику. Пенальті, ударом в правий кут, реалізував Батрин (не Іванович).

У кінці команди відверто догравали. Іноді відбувались спалахи активності. Запам’ятався лише удар відчаю на 91-й хвилині від Штефка, який підсумував третю виїзну та п’яту загалом поразку його команди із різницею в понад один гол. «Оболонь» виграє з різницею в понад один м’яч на своєму полі вдруге, а загалом у чемпіонаті – втретє.


м. Хуст, стадіон «Карпати», 900 глядачів

«Оболонь» Хуст – «Боржава» Довге – 3:1

Голи: Віталій Симулик, 2, 13, Ярослав Мадяр, 24 (з пен.) – Михайло Батрин, 77 (з пен.)

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 781 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: