Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Сільце" перемагає на дитячому турнірі у Берегові (ФОТО)
00:06
"Сільце" перемагає на дитячому турнірі у Берегові (ФОТО)
19 жовтня на берегівському стадіоні «Дружба» пройшли змагання з міні – футболу серед дітей 2007 – 08 років народження.

Це перший турнір організований ДЮФК «Берегвідейк» спільно з ГО «Панорама» та берегівською міською радою.

До участі в змаганнях було запрошено та допущено 10 команд юних футболістів. А це два колективи ДЮФК «Берегвідейк», два колективи Берегівської районної ДЮСШ, два колективи СДЮШОР Ужгород, дві команди з Сільця та по одна команда з Великої Доброні та Дрогобича.Змагання проходили на міні – футбольних полях з 5 гравцями в полі та воротарем. Розподілені на дві зони команди, по 5 в кожній, спочатку зіграли по коловій системі в підгрупах. По дві команди вийшли до півфіналів.

У  першому півфіналі Сільце перемогло 2:1 ДЮФК «Берегвідейк», а в другому за вихід до фіналу боролися два ужгородських колективи, де перемогли підопічні Юрія Шукалая з рахунком 2:0. В грі за третє місце Берегвідейк здолав другу команду СДЮШОРа 2:0. А у фіналі сільце перемогло СДЮШОР - 1 з рахунком 1:0.

По завершенню турніра голова брегівської районної федерації футболу Олександр Чегіль та організатор турніру Степан Медвідь провели нагородження команд. Кожен учасник змагань був нагороджений за участь дипломом та солодкими подарунками. А переможці та призери отримали грамоти, медалі та Кубки . Також було визначено кращих гравців по номінаціях. Приз кращого воротаря турніру отримав Андрій Трикур з Сільця. Кращим нападником визнали ужгородця Нікіту Боднара. А приз кращого гравця вручили футболісту «Берегвідейка» Матею Бодову.

Турнір пройшов на високому організаційному рівні.  До того в перервах між іграми юних футболістів розважав Володимир Балацький (Піткін), який своєю присутністю і активністю прикрасив дитяче свято футболу у Берегові.

Особлива подяка в організації і та проведенню турніру представнику ГО «Панорама» Михайлу Томинцю та міському голові Берегова Золтану Бабяку. ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці "Берегвідейка" у Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1347 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Владі  
0
feqffqwfwqwegekhngrwlyeu

الاسم *:
Email *:
كود *: