Головна » Усі публікації » у світі » Симчо вдало дебютує в Угорщині (ВІДЕО)
15:56
Симчо вдало дебютує в Угорщині (ВІДЕО)
Ужгородський півзахисник Віктор Симчо в дебютному матчі відзначився гольовою передачею.

Симчо вдало дебютує в Угорщині (ВІДЕО)
Вихованець ужгородського СДЮСШОР, екс-гравець "Спартакус" Ужгород, "Середнє" та київського "Динамо" U19 провів перший повноцінний офіційний матч у складі своєї нової команди ЕТО ФК "Дьор", яка виступає у третьому за рангом дивізіоні Угорщини.
 
В ході підготовчих зборів до другої частини чемпіонату Віктор прийняв участь у багатьох товариських поєдинках. Так вже в першому з СФАК, 21 січня, він доклав зусиль до погрому 7:0, забивши останній гол на 82-й хвилині. 26 січня відіграв проти "Чаквара" - 1:1. Далі 28 січня відбігав один тайм із ЗТЕ - 0:0. 1 лютого відіграв 62 хвилини проти МТЕ - 3:1. 7 лютого Симчо вийшов у старті у грі з МКС "Сандеча" Нові Сач 2:2, в другому таймі на поле вийшов ще один ужгородець Микола Ількович.
 
18 лютого відновились ігри чемпіонату, де "Дьор" переміг "Андрашиду" 2:0, Симчо з’явився на полі на 90-й хвилині. В наступному турі суперник "Дьора" "Татабанья" не приїхав на гру, тож технічна перемога. У 21 турі, 4 березня, "Дьор" здолав на виїзді "Ерді" 0:1, Симчо провів весь матч на лаві запасних.
 
У суботу, 11 березня, "Дьор" приймав ВЛС "Везперм" і переміг з рахунком 2:0. Сіма вийшов на поле на 57-й хвилині і одразу ж організував гольову атаку. Ужгородець на правому фланзі віддав на хід своєму партнеру по флангу, який навісив у штрафну і Замостний забиває головою. На 75-й хвилині вже сам Симчо подає з правого краю, Балаж Замостний вдруге забиває головою.
 
Наразі, за 12 турів до фінішу, ЕТО "Дьор" йде на першому місці з відривом у три очки від другого "Ерді", і дев’ять – від третього "Капошварі Ракоці".
Тарас Галушка

 
Категорія: у світі | Переглядів: 1647 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: