Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » СК "Тячів" – кращі у Першій лізі (ФОТО)
18:10
СК "Тячів" – кращі у Першій лізі (ФОТО)
У фінальному матчі, на стадіоні "Карпати" у Хусті, було визначено абсолютного переможця першої ліги Закарпаття.

СК До вирішального матчу команди підійшли в оптимальних складах. Активніше розпочали гру номінальні гості, які в перші п’ять хвилин змусили понервувати вболівальників тячівців. Саме в цей відрізок часу, на 6-ій хвилині, після подачі зі стандарту Гичка пробивав з 12 метрів, воротар відбиває, однак прямо на Бундаша-молодшого, який додавав з 14 метрів, але значно вище рамки.

Біло-червоні не забарились з відповіддю – Микола Фіцай відтіснив Бундаша, скинув Волошинському, який пробив не сильно у лівий кут та воротар не реагував на цей удар, на щастя шкіряний влучає у стійку. На 10-ій хвилині знову Микола Фіцай вдало асистує і виводить Поповича на ворота та його удар парирує Нагорнюк. 

На полі з перших хвилин тривала жорстка гра, команди часто фолили та арбітр тривалий час давав лише усні попередження, що з часом підняло градус протистояння у грі. 

На 21-ій хвилині Пінджоля скористався помилкою захисника, зліва увійшов у штрафну і пробив під поперечку, Пахомов переводить у каркас воріт. На 24-ій хвилині після подачі з кута поля Микола Фіцай пробив головою, але трохи вище. 

Підопічні Оржеховського відтіснили гру від своїх воріт і перевели на чужу половину, доволі легко дістаючись чужих володінь. Наслідком цього і став гол під завершення першого тайму. На 41-ій хвилині Микола Фіцай отримав певну свободу перед штрафною і одразу скористався нею, потужно пробивши з 23 метрів – 1:0.

Габаритні гравці атаки Тячева Микола та Михайло Фіцаї та Волошинський (вихованець донецького Металурга, перейшов до тячівців з Первомайська, який виступає в аматорській лізі України) постійно вигравали боротьбу попереду, Бундашу було не просто з ними вести єдиноборства, можливо саме тому на другий тайм в центрі захисту вийшов Савчинець, який не поступався своїм візаві в антропометрії. 

На 50-ій хвилині черговий кутовий біля воріт Колоса і Волошинський пробивши головою влучає у перекладину. Реальну нагоду зрівняти Іванівці втратили на 58-ій хвилині, коли Меденцій прострілив у штрафну, а самотній Пінджоля з восьми метрів не зумів завдати акцентованого удару. Одразу за хвилину Гирич загрожував воротам суперника ударом справа, але не влучив у ближній кут. 

Вирішальними у цьому матчі можна вважати останні десять хвилин, коли Іванівці кинули всі сили вперед і лише майстерна гра Пахомова у рамці завадила їм повторити минулорічний результат.  На 81-ій хвилині Гичка подав справа, Ільницький головою пробив вдало, однак голкіпер у стрибку витягує складний удар. На 89-ій хвилині ще однак подача зі стандарту від Колоса, м’яч застряг у штрафній і Кузьма наносив удар з семи метрів, Пахомов знову демонструє ефективну гру на лінії. 

Ще декілька подач, на які приходив вже і воротар Колоса, не принесли успіху мукачівцям. Тячів вистояв і здобув такий бажаний трофей.

Оргкомітетом було відзначено кращих гравців у складі фіналістів: у тячівців Андріан Бабич, а у колоскових Мирослав Бундаш-молодший. Команди отримали золоті нагороди чемпіонства у своїх зонах, а тячівці здобутий кубок абсолютного переможця Першої ліги! 


"Тячів" – "Колос" Іванівці 1:0

Голи: Микола Фіцай, 41.

Тячів: Юрій Пахомов - Василь Манжос, Андріан Бабич, Василь Фіцай, Олег Менджул – Олександр Шимон (Сергій Гирич, 57), Павло Оржеховський, Іван Попович, Михайло Фіцай (Євген Корецький, 84) - Микола Фіцай, Вадим Волошинський.

Колос: Юрій Нагорнюк - Сергій Клочанка, Сергій Гичка, Мирослав Бундаш (Віктор Савчинець, 46), Олександр Кузьма - Сергій Бобик (Олександр Меденцій, 46), Євген Машіко, Мирослав Ільницький, Мирослав Бундаш-молодший, Олександр Пінджоля (Михайло Ковач, 68) -  Юрій Стець.

Попередження: Гичка, Кузьма, Ільницький – Оржеховський, Гирич.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 835 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: