Головна » Усі публікації » у світі » СК "Торпо" достроково оформив чемпіонство
23:17
СК "Торпо" достроково оформив чемпіонство
Найбільш закарпатський клуб Угорщини виграв четвертий дивізіон.

СК За чотири тури до заверешння чемпіонату Торпо під орудою Михайла Іваниці, якому допомагає Олег Лутков, відірвались від переслідувачів на двадцять очок і може встановити своєрідний рекорд, адже ще ні разу не програвали у чемпіонаті - 22 перемоги та 4 нічиї.

У 25 турі, який відбувся 1 травня, Торпо вдома переміг Нодьхалаші 4:0 і після гри святкував дострокове завоювння золотих медалей.

На передових ролях в клубі закарпатські гравці, так екс-гравець Севлюша Артур Вайда за сезон забив 20 голів і йде другим у списку бомбардирів чемпіонату. Воротар Андрій Черепко, який приєднався до команди лише взимку, провів чотири матчі. Його конкурент Іштван Шош зіграв дев'ять ігор. 

Рахівский 21-річний форвард Василь Дан записав на свій рахунок сім голів у цьому сезоні. Півзахисник Євген Добровольський чотири рази розписався у воротах суперника. Пийтер Буда забивав трохи більше - сім голів. 20-річний Норберт Надімов відзначився шість разів. Захисники Річард Гал, Олексій Січ та Віталій Курильчик провели практично всі матчі в основі, тоді як Віталій Дяченко (5 голів) та Віталій Загієв були гравцями ротації. Граючий тренер Олександр Розман рідко з'являвся на полі, однак провів три голи. Встиг дебютувати за першу команду наприкінці сезону і минулорічний випускник СДЮСШОР 18-річний Олександр Мотичка, але забивав поки що лише за молодіжну команду U19 - 5 голів. 




Категорія: у світі | Переглядів: 984 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: