Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Скандальний поєдинок Західної зони
22:56
Скандальний поєдинок Західної зони
Про сумнозвісний матч у Ракошині між місцевою командою та чопським "Локомотивом".

Про сумнозвісний матч у Ракошині між місцевою командою та чопським "Локомотивом".

Західна зона у минулорічній першості була мало не еталоном із поведінки граючих команд. У цьому турі негативу багато. Найболючіше трапилося в Ракошині.

Футболіст Петро Зінич підняв руку на президента ФК «Локомотив». Є провина і президента він покинув технічну зону, але є і мораль. Не догледів і четвертий арбітр, який дозволив виходити за межі технічної зони офіційним особам. Хтось знехтував законом, хтось своєчасно не навів належний порядок, хтось забув про угоду президентів, а хтось порахував, що йому дозволено все. Із багатьох нібито дрібниць ледь не сталася трагедія, бо керівництво ФК «Ракошино» не забезпечило належного порядку. Детонатором усього стала поведінка заміненого футболіста, який знехтував всіма нормами людської моралі.

Щоправда, незрозуміло, чого команда «Локомотив» зійшла з поля, хто дав вказівку гравцям покинути його межі? Футболістам ніхто не загрожував, стверджує керівництво «Ракошина». Але є підозра, що нібито вболівальники все ж були на полі і погрози гравцям лунали. Тоді це міняє справу. Тоді може йти мова і про санкції як до керівництва клубу, так і до спортивної споруди.

Дисциплінарний комітет ФФЗ, Бюро ФФЗ, Рада президентів ФФЗ розберуть цей інцидент і дадуть належну оцінку. Усі винні мають понести покарання. А долю Петра Зінича, скоріше за все, вирішуватимуть працівники міліції, бо у момент інциденту він уже на полі не перебував, а був звичайним глядачем. Це вже повністю міняє стан справ.

А що сама гра? Це був дуже цікавий поєдинок. Матч був бойовий. Гравці повністю віддавалися грі. Це був бій рівних суперників, це був поєдинок лідерів. Він міг закінчитися з будь-яким рахунком. Першими відзначилися господарі. Автором гола став Артур Моршук. Богдан Степанов зрівняв, 1:1. І знову Артур виводить «Ракошино» вперед. На цей раз із пенальті. Останні 10 хвилин гри арбітр матчу Петро Котубей відверто «поплив». Гра практично вийшла з-під його контролю. На жаль, вона не закінчилася…

Степан СЕЛМЕНСЬКИЙ, «Спорт тайм», №17 (412) від 26 травня 2015

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1187 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: