Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Нудні нулі у Ракошині (ФОТО)
19:27
Нудні нулі у Ракошині (ФОТО)
Поєдинок команд з верхньої половини таблиці закінчився безголевою нічиєю.

Нудні нулі у Ракошині (ФОТО) Перед матчем та й протягом гри на стадіоні царювала святкова атмосфера, так як в Ракошині відзначали День села от вже третій день. Сама територія стадіону була окупована різними атракціонами прямо за воротами, тому і людей було багато.

Гравці входили на поле у супроводі юних місцевих футболістів, перед початком матчу слово взяв очільник клубу та села Василь Коштура, який привітав гостей та потиснув кожному руку і побажав, щоб у подальшому не було ніяких конфліктних ситуацій між командами.

Зі стартовим свистком Печунки розпочалась гра. На початку команди обмінялись не точними ударами у виконанні Шимона та Курти. Лише на 16-ій хвилині гості створили перший по-справжньому небезпечний момент – Петро Кривяник зі штрафного закинув у штрафну на хід своєму брату Анатолію і той пробивав з шести метрів та воротар відбив.

Ракошино також мало хорошу нагоду після подачі зліва Чорнея, Андрейко пробив головою з близької відстані та Дитюк зіграв надійно. Не значна перевага у володінні м’ячем була у чопських гравців, але без особливих дивідендів. Повхан пробив з рикошетом від захисника, Гудивок на місці.

В середині тайму Кравчак подав у штрафну і Когутич приймаючи м’яч підіграв передпліччям і залізничники вимагали пенальті та арбітр не вгледів порушення. Одразу ж в наступній атаці Курта прорвався у штрафну у супроводі кількох захисників і намагаючись пробити влучив м’ячем у руку Петру Кривянику. Пенальті пробивав Вадим Курта та Дитюк дістав м’яч у лівому куті.

Загалом рівна гра проходила у не високому темпі з малою кількістю загострень. Петро Кривяник з штрафного з 19 метрів пробив у рамку, але воротар забрав. Біля протилежних воріт Курта втікав на побачення з голкіпером та Кравчак в останній момент вибив м’яч. Під завершення першої половини гри Локомотив в ході затяжної атаки мав забивати, коли Іван Павліш вже відіграв воротаря та змістився вправо, затягнув з ударом і з гострого кута не влучив у пусту рамку.

У другій сорокап'ятихвилинці гольових можливостей було ще менше. Зате вистачало боротьби в середині поля і багато дрібних порушень, в більшій мірі з боку господарів. Ні одна з команд не могла налагодити комбінаційну гру, постійно втрачаючи м’яч в простих ситуаціях.

Помаранчево-чорні активніше йшли вперед. Так Іван Павліш пробив з 18 метрів та Гудивок впіймав. Згодом Іван Павліш вивів на ворота Анатолія Кривяника, але той не зміг завдати вулчного удару і лише заробив кутовий. Подачу з якого на дальній стійці замкнув Смагін, але біля стійки.

Наприкінці гри один надто активний вболівальник Ракошина двічі нападав на лайнсмена то штовхаючи його то хапаючи за шию. Лише в другому епізоді арбітр зупинив гру для того, щоб правоохоронці заспокоїли місцевого фаната.

На 82-ій хвилині чопська команда залишилась у меншості через друге попередження Анатолія Кривяника. Тож в останні десять хвилин підопічні Яворіва зосередились на збереження своїх воріт. Відмінну нагоду забити мав Левкулич, після подачі зі штрафного Когутичем та Юрій пробив головою зовсім поруч із дев'яткою. В інших моментах надійно діяла оборона на чолі з Петром Кривяником.

Ні одна з команд не показала креативних дії у атаці, також дві команди прекрасно вибудували захист. Закономірні нулі. 
 

Арбітр – Віктор Печунка
Асистенти – Михайло Мучичка, Олександр Мишко
4-й арбітр – Ігор Граб
Делегат матчу – Матвій Бобаль
 
с. Ракошино, стадіон шкільний, глядачів 400
 
ФК «Ракошино» - ФК «Локомотив-Чоп» 0:0

Ракошино: Василь Гудивок, Андрій Меденцій, Олександр Когутич, Василь Напуда, Юрій Логойда, Юрій Левкулич, Юрій Сінкін, Андрій Рошко, Микола Чорней, Владислав Андрейко, Вадим Курта.
Запасні: Сергій Рущак, Юрій Яцина, Василь Ремета, Валентин Головач, Олександр Вацьо, Віктор Козел.
Тренер – Олександр Когутич.

Локомотив-Чоп: Володимир Дитюк, Петро Кривяник, Віталій Кравчак, Андрій Смагін, Анатолій Павліш, Олександр Шимон, Сергій Повхан, Іван Павліш, Юрій Сема, Анатолій Кривяник, Антон Павленко.
Запасні: Вадим Тарасов, Артур Плеска, Юрій Петрина, Роберт Рипкович.
Тренер – Олег Яворів.  
 
Попередження: І. Павліш, 10, Павленко, 17, А. Кривяник, 49, П. Кривяник, 86.

Вилучення: А. Кривяник, 82.

На 24 хв. – Курта не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1075 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: