Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Скучні нулі у Середньому (ФОТО)
19:13
Скучні нулі у Середньому (ФОТО)
Останні дві команди чемпіонату поділили дебютні очки у сезоні.

Скучні нулі у Середньому (ФОТО)
Це був перший домашній матч середнянців, які вийшли на красень газон центрального поля і вболівальники очікували такої ж красивої гри та зміни, які відбулись у команді, з кожним матчем гасять надію місцевих фанів на успішний сезон. Це поки що найслабший склад ФК Середнє з часу їхнього виходу на обласний рівень у 2009 році.

Дубове також не хапає з неба зірок, проте за останні роки їм вдалось створити хороші умови для підростаючої зміни і в команді роблять ставку саме на власних вихованців, прямо таки протилежна клубна філософія від їхнього сьогоднішнього суперника.
 
Сам поєдинок проходив за переваги господарів, які на старті зустрічі проривались до воріт в основному правим краєм, де активністю виділявся Роля. Перший момент створив саме він, простріливши з флангу, Яковлєв з восьми метрів не зміг переграти воротаря. За декілька хвилин Гальчак виводить Яковлєва на ворота, але форвард пробиває мимо рамки. На 17-ій хвилині Галац розганяє контратаку і виводить Носу на хорошу ударну позицію з 19 метрів, але шкіряний летить вище воріт.
 
На 20-ій хвилині Роля зумів пройти Бодню і вийти на ворота справа, але пробив з восьми метрів не точно. Через шість хвилин Роля знову демонструє чудовий дриблінг, обходить двох суперників і опиняється перед одним голкіпером, проте пробив прямо у Юрія Пахомова, який вийшов з воріт.
 
З часом гра перейшла у спокійне русло, середнянці намагались щось придумати попереду, але безрезультатно. А Карпати стримували їх і час від часу виходили малими силами в контратаки.
 
Друга половина гри була ще менш цікавою на події. Середнє лише на старті та в кінці тайму мали реальні нагоди вийти вперед. На 50-ій хвилині Джанда пробивав зліва з 10 метрів, воротар зреагував. Після подачі кутового Джанда вже бив головою, Юрій Пахомов переводить вище воріт.
 
А вже в останній атаці в грі Михайло Готра, який скучав практичну всю гру, вибив м’яч вперед прямо на Яковлєва, який вийшов на одного воротаря, у супроводі захисників, але пробив з 12 метрів повз ворота.
 
Дубове виборює перший пункт у вишці, проте залишається внизу за додатковими показниками. Середнянці після нічиї у Кубку знову залишаються без перемоги.
 
 
ФК «Середнє» - ФК «Карпати» Дубове 0:0
 
Середнє: Михайло Готра, Мирон Гулович, Руслан Куртанич, Валентин Павлик, Віталій Мадяр Денис Пахомов, Микита Гальчак, Валерій Роля, Олександр Назаренко (Дмитро Іванов, 78), Микола Джанда (Олександр Дячук, 85), Владислав Яковлєв.
Запасні: Станіслав Кисіль.
Тренер – Вадим Дьордь.
 
Карпати: Юрій Пахомов, Іван Максимчук, Михайло Магей, Валерій Бодня, Михайло Куцин, Павло Кухта, Мирослав Фреган, Максим Марченко, Ян Змикало, Владислав Галац, Іван Носа.
На заміну виходили: Михайло Мокан, Михайло Бенко, Петро Теслович, Євген Дикун, Андрій Лавришин.
Тренер – Михайло Руснак.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 780 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Ужгород  
0
В області лиш одна команда Севлюш, яка декларувала цілі, підвищення, а лишилася варитися в болоті, інші рівні і всі поняли, що смислу вкладати купу бабла без перспективи якоїсь, як Матрунич це робить, вообще нема

2 Мікітос  
0
Вілла, то такий чемпіонат ніякий, реально самий нікудишній, всі вже зрозуміли що викидати купу бабла, як Виноградово нема смислу, тому і грають своїми.

1 Віола  
0
Це поки що найслабший склад ФК Середнє з часу їхнього виходу на обласний рівень у 2009 році.
............................................................................................
З цього складу три чоловіка: Готра, Гулович,Гальчак відповідають рівню команди вищої ліги... інші на жаль не дотягують..Напевно така сьогоднішня політика керівництва команди.. Реально не просто скучно, а дуже скучно...

الاسم *:
Email *:
كود *: