Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Скучні нулі в Кінчеші (ФОТО)
20:46
Скучні нулі в Кінчеші (ФОТО)
В дербі Ужгородського району глядачі голів не побачили.

Скучні нулі в Кінчеші (ФОТО) Погодні умови для футболу, у суботній вечір, були просто ідеальні. У минулому сезоні Сокіл вдома перемагав 3:0, а от на виїзді поступився 1:0. Принциповості цьому матчу додавало те, що група гравців у міжсезоння перейшла з Кінчеша до Концгазо – Кривка, Горняк, Лучин.

Впевненіше розпочали гру господарі, які провели декілька перспективних атак, однак без серйозних загострень. Та більш менш цікаві моменти почали виникати аж в середині тайму, вже біля воріт Фанти.

Після подачі з штрафного з лівого краю кіпер на виході не дотягується до м’яча, Горняк головою спрямовує шкіряного у поперечину. Ще кращу нагоду забити мав Ковтан, який увійшов у штрафну, поклав на землю Яхимця і пробивав з восьми метрів, але вище воріт. Команди не демонстрували змістовної гри, на кожному клаптику поля йшла відчайдушна боротьба.  

В другій половині зустрічі гра також була рівна, гості мали трохи більший відсоток володіння м’ячем. Один з небагатьох ударів наніс Роман Демян з 24 метрів, але вище. 

У підопічних Пінковського геть розладилася гра в атаці. Обидві команди грали досить просто, не маючи змоги довго комбінувати на такому полі. Трохи оживив гру вихід на поле вболівальника напідпитку, який мав претензії до арбітра та правоохоронець швидко заспокоїв його.

Ближче до завершення зустрічі господарі цілком могли засмутити лідера першості. Корпош після прострілу пробив з шести метрів зльоту, але як слід не влучив по м'ячу, тож Ваш легко забрав.

На 77-ій хвилині після подачі з штрафного Черевко скинув головою Миковичу і той бив у падінні з трьох метрів та Ваш скоротив кут обстрілу і прийняв удар на себе.

В додатковий час Бонтей сфолив на своїй половині поля і заробив другий гірчичник і пішов відпочивати трохи скоріше своїх партнерів.

Вітязь втрачає очки у сусідському дербі, кінчешці вже вдруге грають у нульову нічию.      
  
 
Арбітр – Олександр Рошко
Аситсенти – Сергій Дребужан, Руслан Проценко
Делегат матчу – Ласло Зайтлер
 
с. Кінчеш, глядачів 150
 
ФК «Сокіл» Кінчеш – ФК «Вітязь» Концгазо 0:0

Сокіл: Віталій Фанта, Юрій Микульця, Олександр Яхимець, Роман Демян, Олександр Глива, Віктор Черевко (Дмитро Турега, 62), Михайло Головчак (Роман Мишанич, 83), Йосип Вароді, Іван Корпош (Олександр Гончаров, 46), Юрій Чобаль (Андрій Крупа, 70), Ігор Кременчук (Віталій Микович, 46).
Запасні: Владислав Тренич.
Тренер – Віктор Микита.

Вітязь: Андрій Ваш, Віталій Рогач, Олександр Ревта (Василь Коваль, 58 (Сімеон Каганець, 78)), Василь Бонтей, Павло Кривка, Василь Кормош (Василь Фекете, 76), Віталій Пребуш (Олександр Костик, 73), Андріан Горняк, Едуард Готра (Микола Федак, 80), Вячеслав Ковтан, Віталій Лучин.  
Тренер – Вячеслав Пінковський.

Попередження: Черевка, 12, Микович, 52 – Рогач, 13, Бонтей, 15, Пребуш, 64.

Вилучення: Бонтей, 90+3 (друге попередження).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1055 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: