Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Сокіл" Кінчеш переможець зимово-весняної першості Ужгородщини
20:44
"Сокіл" Кінчеш переможець зимово-весняної першості Ужгородщини
У неділю, 3 квітня, на стадіоні села Коритняни відбувся фінал зимово-весняної першості Ужгородського району з футболу.

У фінальному поєдинку зійшлися "Сокіл" Кінчеш та "Зірка" Лінці. Гра була цікавою, команди були десь насторожені, але на 7 хвилині матчу помилкою у захисті Лінців скористався нападник Кінчеша Жолт Батка і рахунок став 1:0 на користь "Сокола". Моменти були у "Зірки", але їм трохи не фортунило. На перерву пішли із таким рахунком.

У другому таймі більше ініціативою володіли Лінці, виділялися гравці Юрій Федьо, Ярослав Рущак, Віталій Ходаковський, Віталій Волошин у "Зірки", а у Кінчеша Іван Корпош, Олександр Яхимець, Роман Демян.

У одній із атак гравець Лінців зрізає мяч у свої ворота. На останній хвилині гри Жолт Батка забиває третій гол. Отже, володарем кубка стає «Сокіл» Кінчеш.

Після фінальної гри тепло привітав футболістів голова федерації футболу Ужгородського району Олександр Роман. Кращими футболістами фіналу оргкомітетом визнані гравець "Сокола" Жолт Батка та гравець "Зірки" Юрій Коштура, яким вручили призи заступники голови федерації Іван Ковач та Василь Хмельницький.

Футбольним мячем, грамотою та медалями нагороджені за друге місце "Зірка" Лінці. Олександр Роман нагородив красенем-кубком команду Кінчеша, а також золотими медалями, дипломом та грамотами. Були відзначені президент клубу Степан Боднар, тренери Іван Криса, Віталій Микита із Кінчеша, а також президент "Зірки" Текелій Юрій, тренер команди Олександр Пеца.

На цьому тижні відбудеться засідання виконкому федерації де буде розглянуто дата початку проведення чемпіонату та першості Ужгородського району та графік реєстрації команд для участі у змаганнях.
 
Василь Хмельницький
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1140 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: