Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Сокіл" Кінчеш переможець зимово-весняної першості Ужгородщини 2017
23:20
"Сокіл" Кінчеш переможець зимово-весняної першості Ужгородщини 2017
У неділю, 2 квітня, на стадіоні села Шишлівці відбулися ігри за призові місця зимово-весняної першості Ужгородського району з футболу.

Першими на поле вийшли команди «Зірка» Лінці та «Камелот» Камяниця, які боролися за бронзу.
 
Команди з перших хвилин обережно розпочали гру, більш активно атакувала Камяниця, але забивала голи Зірка. Два голи на рахунку Василя Олашинця та один Олександра Лукачини - 3:0 на користь Лінців. Зірка завойовує бронзу зимово-весняної першості.
 
У боротьбі за чемпіонство зійшлися «Сокіл» Кінчеш - «Невицький замок» Невицьке. Гра видалась досить напруженою. Перед початком гри усіх присутніх привітав Тарнівецький сільський голова Вадим Шоля. Потім прозвучав гімн України і команди розпочали гру.
 
Команди атакували як в одну так і в другу сторону. Моменти створювались біля обох воріт, але все було мимо або в руки воротарю. На перерву команди пішли з нічийним рахунком.
 
У перерві матчу був виступ артистів районного будинку культури під керівництвом Марії Котляр та Сергія і Тетяни Рахівських.
 
У другому таймі малюнок гри не змнився. У одній із атак гравець Кінчеша Андрій Крупа зумів пробити воротаря суперника - 1:0 на користь Сокола. Коли до завершення гри залишились всього декілька хвилини, в одній з останніх атак неввиччан відбувся автогол у ворота Кінчеша. Тож матч закінчився з рахунком з рахунком 1:1. У серії одинадцятиметрових фортуна була на стороні Кінчеша - 4:3.
 
Потім була церемонія нагородження, де прийняли участь голова федерації Іван Ковач, радник голови Ужгородської районної ради Андрій Кушнірук, депутати Ужгородської районної ради Михайло Готра та Тиберій Яцьків. Було висловлено подяку за підготовку футбольного поля Юрію Скрипичу, відзначено арбітрів Юрія Бобаля, Петра Міляна, Валерія Цапа. Кращими гравцями визнано Олександра Ганчака з команди Невицьке та Ігоря Сугоняка з Кінчеша.

За 4 місце нагороджено команду Камяниці, президента Романа Мегелу, тренера Олега Мартинича. За третє місце дипломом, медалями нагороджена команда Зірка, а грамотами нагороджено тренера Олександра Пецу, президента Юрія Текілія. За друге місце команда Невицьке отримало диплом, медалі та грамоти, було відзначено президента Михайла Лабу та тренера Івана Матьовку.

За перше місце Сокіл нагороджений дипломом, медалями, грамотами, також нагороджені президент Степан Боднар, тренер Іван Криса і красенем кубком, який вручив голова федерації Іван Ковач та радник голови Ужгородської районної ради Андрій Кушнірук.

Дуже хочеться подякувати керівництву сільської ради та футбольному клубу Фаворит за хорошу підготовку стадіону до фінальних ігор, зокрема сільському голові Вадиму Шолі, депутату районної ради Михайлові Готра, тренеру Фаворит Владиславові Лєнчику.
Василь Хмельницький
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1005 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: