Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Сокіл" Кінчеш - переможець Зимової першості Ужгородського району 2020
21:52
"Сокіл" Кінчеш - переможець Зимової першості Ужгородського району 2020
У неділю, 8 березня, на стадіоні ГСК Камелот відбувся фінал Зимової першості Ужгородського району з футболу.


Гра за 3 місце

УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-17 - «Олімпік» Коритняни 3:3 (5:3 по пен.)

Гра видалася досить цікавою. Молоді футболісти з перших хвилин пішли в атаку, забили досить швидкий гол і мали ще декілька хороших моментів. На перерву команди пішли з рахунком 3:1. 

У другому таймі зінедінівці дещо підсіли, а більш досвідчені коритнянці зуміли зрівняти рахунок. Під завісу матчу був призначений пенальті у ворота Коритнян за гру рукою у штрафному майданчику. Однак равець ДЮШФ не реалізував одинадцятиметровий, голкіпер  виявився на місці. Матч закінчився з нічийним рахунком. У серії пробиття пенальті фортуна була на боці молодих спортсменів.


Фінал

«Сокіл» Кінчеш - «Лідер» Сторожниця 4:3

Зустрічалися майже однакові за класом команди - це срібний призер минулого чемпіонату Ужгородського району та учасник першості області.

Уже на перших хвилинах ігри Сторожниця виходить вперед і ще мала декілька шансів для голу. Сокіл в обороні не відсижувався і теж гостро атакував. На перерву команди пішли за рахунку 2:2. 

У другому таймі атакувала команда Сторожниці, а на контратаках забивала команда Кінчеша. За п'ять хвилин до закінчення матчу рахунок був 4:2. У Лідера були теж непогані моменти, які  зуміли відквитати один мяч, але на більше їх не вистачило часу. У підсумку перемога на стороні Сокола. 

Усі команди були нагороджені дипломами, а тренери та президенти грамотами.

Грамотами нагороджені президент «Олімпік» Коритняни Роланд Цебер, тренер Микола Калабіга, президент УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-17 Олександр Роман, тренер Олексій Полянський, президент «Лідер» Сторожниця Тиберій Мальованець, тренер Андрій Пацкань, президент «Сокіл» Кінчеш Степан Боднар, тренер Іван Криса.

Нагороджені грамотами та призами кращі гравці зимової першості. У Сторожниці - Степан Савко, у Кінчеша - Іван Корпош, у Зінедіну - Юрій Дідо, у Коритнян - Дмитро Зубанич.

За третє місце нагороджено кубком УДЮСШ-ДЮШФ Зінедін-U-17, друге місце - «Лідер» Сторожниця, а красенем кубком - переможця зимової першості Ужгородського району «Сокіл» Кінчеш.

Нагородження проводив голова Федерації футболу Ужгородського району Іван Ковач.

Висловлюємо подяку Ужгородській районній раді за матеріальну підтримку у проведенні турніру.
 
Василь Хмельницький
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 798 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: