Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » “Сокіл” Кінчеш продовжує безгольову серію (ФОТО)
11:49
“Сокіл” Кінчеш продовжує безгольову серію (ФОТО)
До чергового поєдинку у Першій лізі чемпіонату Закарпаття з футболу обидва суперники підійшли з різним настроєм.

“Сокіл” Кінчеш продовжує безгольову серію (ФОТО) Якщо господарі з Кінчеша булі злі і голодні на м’ячі після сухої нічиї в Ракошині, то у футболістів з Нижнього Коропця настрій був піднесений через перемогу у “коропецькому” принциповому дербі. Нагадаю, тоді нижньокоропчани перемогли з рахунком 2:0.

Що ж до очної зустрічі, то “Сокіл” та “Нижій Коропець” провели перший тайм на зустрічних курсах. М’яч вовтузився здебільшого в центрі поля. Запам’ятався лише небезпечний момент у виконанні гравця гостей Олега Олберта, який міг відкрити рахунок шедевральним м’ячем. До слова, він зробив великий вклад у перемогу гостьової команди. Тож команди пішли у роздягальні з рахунком 0:0.

На поле команди повернулись з бойовим настроєм, немов це була вирішальна гра. І справді, пристрасті на полі були спекотними. Ледь не дійшло до бійки. Утім саме гості запам’ятались чималою кількістю моментів, з яких три були зреалізовані. Спочатку на 60 хвилині Владислав Магоч скористався помилкою голкіпера і влучив у ворота. Згодом на 72 хвилині блискуча атака нижньокоропчан завершилась не менш вражаючим голом Валентина Смагіна, який поцілив у правий нижній кут воріт Віталія Фанти – 0:2.

Ну а гол 14-го номера Олега Олберта можна сміло записувати і називати найкращим голом не те, що другого туру, а можливо і цілого першого кола чемпіонату: здавалось би, Олберт збирався віддати передачу, але він настільки майстерно влучив у ворота, що навіть Буффон не міг би відбити такий удар – 0:3.

Що ж до господарів, то  тут можна  відзначити дії Жолта Батки, який часто атакував по лівому флангу.
0:3 – і “Сокіл” вже другу гру поспіль не розписувався у воротах на старті чемпіонату.


Арбітри – Віталій Лофинець, Василь Готько, Крістіан Ліб (усі - Мукачево)
Делегат  Ярослав Маєревич (Ужгород).

Стадіон с. Кінчеш, 60 глядачів.

“Сокіл” (Кінчеш) – “Нижній Коропець” – 0:3

Голи: Магоч, 62; Смагін, 72; Олберт, 77.

Сокіл: Віталій Фанта, Віктор Черевко, Олександр Глива, Андрій Глобанов, Роман Дем’ян, Олександр Гончаров, Іван Корпош, Олександр Яхимець, Дмитро Турега, Богдан Степанов, Жолт Батка.
Запасні: Владислав Тренич, Ігор Кременчук, Юрій Калинич, Юрій Чобаль, Віктор Зубанич, Йосип Вароді, Ян Жидик, Михайло Головчак, Владислав Дем’ян.
Тренери: Віктор Микита, Іван Криса, Михайло Марусич.

Нижній Коропець: Іван Пуга, Євген Сорока, Владислав Васільєв, Василь Монда, Віктор Смагін, Мілан Кіштулинець, Валентин Смагін, Владислав Магоч, Ерік Росул, Олег Олберт, Руслан Мельничок.
Запасні: Василь Шіц, Василь Сабов, Ігор Гарапко, Сергій Свекопкін, Михайло Янкович
Тренер: Віктор Когутич.

Попередження: Іван Корпош  27, Олександр Яхимець , 67, Роман Дем’ян ,83 – Віктор Смагін, 52, Василь Монда 67.
Андрій Слохіняк
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1162 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: