Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Сокіл" набирає три очки у Невицькому (ФОТО)
19:50
"Сокіл" набирає три очки у Невицькому (ФОТО)
В ужгородському дербі команда з Кінчеша святкувала гостьову перемогу.

До середини першого тайму на полі панувала в’язка боротьба. Гості в якості фаворита частіше та легше діставались володінь суперника та невиччани старались ні в чому не поступатись Соколу.

На 27-ій хвилині Слободін пробив зі штрафного метрів з 24, Цветков відбив та Ніцкулич був першим на добиванні – 0:1.

Зовсім скоро кінчешці подвоїли рахунок. Корпош отримав діагональну передачу на правий кут штрафної, звідки пробив під перекладину – 0:2.

Синьо-чорні також не відсиджувались в захисті. Янцо з кутового закрутив у ворота, Фанта відбиває. Ще в одному епізоді Гартманн прострілив справа, Волонтир з 13 метрів пробив не точно. Та незадовго до завершення першого тайму Кінчеш знову забив – Сугоняк подав зі стандарту, а Слободін завершив – 0:3.

У перерві наставник господарів провів одну заміну: замість Станіслава Костика вийшов Юлій Антал. Саме свіжий гравець розпочав гольову атаку Невицького замку вже на 47-ій хвилині - Антал віддав вперед на партнера, однак засильно і воротар здавалось забрав м’яч, але не втримав круглого, а Волонтир був тут як тут і переправив м’яч у пусті ворота – 1:3.
 
На 58-ій хвилині Ніцкулич віддав довгу передачу вперед на Слободіна, який вийшов один в один, перекинув воротаря, але не влучив у рамку. На 73-ій хвилині кіпер Сокола не зовсім вдало вибив м’яч і Гартманн в один дотик з 28 метрів відправив шкіряного під перекладину, Фанта встиг повернутися і відбити. За п’ять хвилин Янцо бив зліва з 17 метрів, після невеликого рикошету м’яч пройшов біля дальньої стійки.
 
На 79-ій хвилині Сугоняк підбив собі м’яч і пробив зльоту з 26 метрів, Цветков відбив.
 
Як і в матчі першого кола Кінчеш забиває три голи невиччанам, тоді як підопічні Матьовки не змогли реалізувати свої нагоди.


Арбітри: Шимон Ю., Молнар Р., Милян П.
Делегат – Кувік І.О.
 
ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» – ФК «Сокіл» (Кінчеш) – 1:3
 
Голи: Ніцкулич, 27, Корпош, 34, Слободін, 42 – Волонтир, 48.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 690 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: