Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Сокіл" не зміг відібрати очки у підопічних Бисаги
13:45
"Сокіл" не зміг відібрати очки у підопічних Бисаги
В неділю, 9 жовтня, в черговому турі Західної зони між собою зійшлись «Сокіл» з Кінчеша та «Баранинці».

Хоча між собою і зустрічались команди з різних частин турнірної таблиці, вони подарували вболівальникам хорошу гру та інтригу до останніх хвилин.

Відразу в дебюті зустрічі Слободян скориставшись тим, що Тренич далеко вийшов зі своїх воріт, перекидував того, але голкіпер встиг врятувати свою команду. Згодом Слободян знову загрожував воротам суперника ударом зі штрафного, але голкіпер на місці.

За п'ять хвилин гості не використали, мабуть, найкращу свою можливість у першому таймі. Дранчак отримав передачу в штрафній суперника і потужно пробив, але Марко миттєво зреагував на постріл нападника і перевів удар на кутовий.  

Надалі гра проходила переважно в центрі поля. В одній з атак господарі заробили право на кутовий. Подача з кута поля знайшла в штрафній Балажинця, Рудольф обіграв захисника і останній, у спробі відібрати м’яч, збиває гравця суперника. Рефері без роздумів вказує на одинадцятиметрову позначку. До м’яча підійшов Мартинич. Олег холоднокровно реалізував пенальті – 1:0.

На 25-й хвилині Медведєв подав у штрафну, але Мартиничу не вистачило кількох сантиметрів аби відзначитись. За п'ять хвилин Турега вийшов на ударну позицію, але з 16-ти метрів пробив повз ворота. Згодом, той таки Турега знову загострював гру біля воріт суперника, цього разу, Дмитро пробив головою, але Марко на місці. Підопічні Бисаги відповіли ударом Медведєв з-за меж штрафної, але голкіпер без проблем фіксує м'яч. На цьому головний арбітр зустрічі відправив команди на перерву.

В другому таймі гості увімкнулись з перших хвилин і створили гострий момент, після подачі в карний майданчик суперника Турега головою цілив у дальній кут, але не вистачило влучності. За декілька хвилин Слободян намагався засмутити голкіпера гостей дальнім ударом зльоту, але Тренич виявився готовим до такого розвитку подій.

На 57-й хвилині Медведєв, вже вкотре, промчав лівим краєм, змістився в центр і пробивав, але м'яч влучив у захисника. Відразу в наступній атаці Мадяр пробивав головою з-за меж штрафної, але голкіпер без проблем фіксує м'яч. Гості відразу відповіли гострим моментом. Напевно найкращий гравець у складі своєї команди, Турега, після пасу в штрафну, вийшов на ударну позицію і пробивав у дальній кут, але м’яч пройшов повз ворота.

За декілька хвилин Лукіяник пробивав зі штрафного, але не вистачило точності. Скориставшись тим, що господарі не встигли повернутись на свою половину поля, футболісти «Сокола» розігнали хорошу контратаку і вивели Михайловського на ударну позицію, але той з кількох метрів не зміг влучити у ворота.

На 65-й хвилині Слободян пробив з дальньої дистанції, але м'яч влучив у стійку. За декілька хвилин «Баранинцям» вдалось збільшити свою перевагу. Ухатюк подав на дальню стійку, де вільний Мадяр головою розстрілював вже порожні ворота – 2:0. Згодом, Олександр отримав передачу в штрафній, але пробив заслабко.

На 75-й хвилині Балажинець подав зі штрафного, голкіпер не зміг зафіксувати м'яч, але суперники не змогли скористатись таким подарунком. Але за декілька хвилин господарям все ж вдалось засмутити гостей. Мадяр після передачі з глибини поля, втік від захисника і впевнено переграв голкіпера – 3:0.

За п'ять хвилин, підопічні Микити розіграли кутовий. Після подачі, Черевко пробивав головою, але влучив у стійку. Остання десятихвилинка видалась напруженою для обох колективів. На 80-й хвилині гості відквитали один гол. Вароді пробив з-за меж штрафної, голкіпер відбив, але першим на добиванні був Михайловський – 3:1.

За декілька хвилин Ухатюк пробивав з дальньої відстані, але удар вийшов неточним. Згодом Михайловський пробивав з-за меж штрафної, але не зміг влучити у ціль. На 86-й хвилині Джуджук пробив з 20-ти метрі, але неточно. Вже під завісу поєдинку гості забивають ще раз. Після прострілу в штрафну суперника, першим на м’ячі опинився Турега і розстріляв вже практично порожні ворота – 3:2. 

Господарі все ж змогли втримати свою перевагу і здобути важливі три пункти.
 

Арбітри: Лофинець В., Сащина Я., Вовчанський І.
Делегат – Варга Ф.З.
 
с. Баранинці, глядачів 100
 
ФК «Баранинці» – ФК «Сокіл» 3:2 
 
Голи: Мартинич, 30 (пен.), Мадяр, 68, 74 – Михайловський, 82, Турега, 88.
 
Ракошино: Тренич Владислав, Черевко Віктор, Лобанов Андрій, Калинич Юрій, Росул Михайло, Куберка Ян, Маріаш Максим (Михайловський Владислав 50), Вароді Йосип, Дранчак Михайло, Турега Дмитро, Гончаров Олександр.
Запасні: Фанта Віталій, Глива Олександр, Крупа Андрій, Гапак Олександр, Фленько В’ячеслав, Сугоняк Ігор, Дем’ян Роман, Мишанич Роман.
Тренер – Когутич Олександр
 
Баранинці: Марко Константин, Стецьо Едуард, Андрусь Владислав (Загорчак Євген 50), Прокопець Сергій, Медведєв Віталій (Джуджук Ігор 75), Рудольф Балажинець, Ухатюк Артем, Костик Ярослав (Фаринич Ярослав 55), Лукіяник Євген, Мартинич Олег (Мадяр Олександр  51), Слободян Назар (Дзямко Богдан 72).
Тренер – Бисага Іван

Попередження: Мартинич 48, Загорчак 81, Фаринич 88 – Вароді 15, Калинич 48, Михайловський 85. 
 
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 794 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: