Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Сокіл" розриває "Заріччя"
14:11
"Сокіл" розриває "Заріччя"
У Кінчеші зустрічалися прямі конкуренти в боротьбі за третю сходинку турнірної таблиці – місцевий «Сокіл» та «Заріччя».

Однак, чи то в гостей пішов серйозний спад чи травма ключового футболіста команди Юрія Булези розладнали всю гру колективу з Іршавщини. Навіть, юнацька команда ФК «Заріччя» вийшла на поле в кількості 8 гравців, а вже на 16-й хвилині двоє гравців команди не змогли продовжити матч і гру було зупинено за рахунку – 3:0 на користь господарів.
 
Мабуть негативна тенденція перекинулася й на основний склад команди гостей. Господарі почали доволі потужно – вже на другій хвилині матчу Віталій Лучин влучним ударом відкриває рахунок у матчі. Не встигли гості оговтатися від першого м’яча як за 9 хвилин капітан «Сокола» Олександр Яхимець потужним ударом з метрів 15 розстрілює володіння Остапова – 2:0.
 
А на 14-й хвилині Девід Ніцкулич, який зумів втекти від оборонців «Заріччя» вийшов віч-на-віч з кіпером і точно відправив м’яч у дальній кут – 3:0.
 
Отака перша п’ятнадцятихвилинка від господарів. Але далі «Сокіл» залишився в меншості – коли за агресивну поведінку арбітр на 19-й хвилині вилучив Михайла Данкулинця. Після цього гра вирівнялася й роль лідера взяв на себе Василь Зан, який за спиною має виступи на всеукраїнському рівні в складі МФА U-19. Саме він змусив сфолити оборонця «Сокола» перед власним карним майданчиком, а штрафний взявся виконувати інший Зан – Віктор. Після його удару м’яч зрикошетив від стінки гравців й дезорієнтував воротаря, який кинувся в протилежний кут, а м’яч влетів в іншу сторону сітки воріт – 3:1. Та як виявилося згодом цей м’яч став єдиною втіхою для гостей. У першій половині зарічанці ще пробували нав’язати свою гру господарям, намагаючись скористатися своєю чисельною перевагою.
 
Та друга половина зустрічі стала бенефісом однієї команди – ФК «Сокіл». На другий тайм господарі вийшли більш згуртованішими, й кожен із гравців грав за себе та ще й за того хлопця. Вже з відновленням гри відчувалося, що саме команда гостей грає в меншості, а не навпаки. Слід відмітити, що в складі «Заріччя» ще й виступав новоспечений чемпіон Європи , який у складі національної дефлімпійської збірної нещодавно виборов континентальний кубок у Греції. Але в Кінчеші він та його партнери виглядали блідою тінню проти гравців «Сокола».
 
На 51-й хвилині господарі заробили право на кутовий удар – Лучин виконав навіс, партнери знову повертають м’яч Віталію, а от вже друга передача Лучина вийшла прямо на капітана, який зумів виграти позицію в оборонців і другим дотиком головою перекидує кіпера суперника – 4:1.
 
Через 5 хвилин вже сам Лучин через лівий край втікає від оборонців наче на велосипеді, виходить віч-на-віч з кіпером і не залишає жодних шансів стражу заріцьких воріт – 5:1.
 
Команда гостей після цього м’яча відверто «посипалася», її просто на полі не було видно. А господарі моторно контролювали гру й лише завдяки вмілій грі воротаря «Заріччя» рахунок міг бути й з двозначною цифрою. А так ще два м’ячі змогли провести гравці, які вийшли на заміну у складі господарів – Віктор Рабел та Олександр Гряділь, які класично виграли забігання в оборонців, які чи то не могли, чи то вже не хотіли віддаватися й грати до кінця з суперником. Тож 7:1 блискуча перемога «Сокола».
 
А от щодо «Заріччя» та серйозний ігровий спад команди залишає туманне майбутнє щодо перспектив цього самобутнього клубу з Іршавщини.
 
 
Арбітр: Ігор Гарлач (Ужгород);
Асистенти арбітра: Богдан Павлюкович, Роман Сенишин (Ужгород).
Делегат ФФЗ: Михайло Митровський (Ужгород).
 
Стадіон «Сокіл» с. Кінчеш
 
«Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Заріччя» (Заріччя) – 7:1 (3:1)
 
Голи: Лучин 2, 56, Яхимець 11, 51, Ніцкулич 14, Рабел 68, Гряділь 78 – Зан Віктор 22
 
ФК «Сокіл»: Фанта Віталій (Тренич Владислав 63), Микульця Юрій, Браїла Микита (Ільков Ярослав 46), Крупа Андрій, Демян Роман (Данкулинець Михайло 10), Костик Ярослав, Корпош Іван, Сугоняк Ігор, Лучин Віталій (Рабел Віктор 61), Яхимець Олександр (к), Нікулич Девід (Гряділь Олександр 69).
Запасний: Михайловський Владислав
Тренер: Криса Іван
 
ФК «Заріччя»: Остапов Іван, Цимбал Микола, Хила Іван, Совтан Олександр, Зан Василь, Полянський Михайло (Фельцан Василь 69), Кинів Василь, Зан Віктор, Петер Рудольф, Шпак Михайло, Ковальчук Володимир.
Запасні: Караслай Сергій, Марко Юрій, Куренк Кирил.
Тренер: Цимбал Микола
 
Попередження: Лучин 27 – Зан 19, Совтан 60.
 
Вилучення: Данкулинець 19
Семен МИХАЙЛИК
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 751 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: