Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Сокіл" у меншості відстоює перемогу (ФОТО)
21:06
"Сокіл" у меншості відстоює перемогу (ФОТО)
Обидві команди невдало стартували в цьогорічному розіграші зимового кубку області, тому цей матч носив вирішальний характер.

Обидві команди невдало стартували в цьогорічному розіграші зимового кубку області, тому цей матч носив вирішальний характер.

Гравці відмітили хороший стан поля, як для такої пори року. Та й відчувається суттєва різниця між цим та полями у Дідові та Середньому.

Перша ж атака господарів завершилась ударом в рамку воріт – після навісу Грицкевич пробив головою. Зелені відповіли не точним ударом з середньої відстані. За декілька хвилин знову форвард жовто-чорних мав нагоду відзначитися, після пасу від Корпоша він на швидкості обійшов захисників та переграти самотнього воротаря у ближньому бої не зміг, Хмелевський відбив удар ногами. Та вже на 15 хвилині надмірна активність Грицкевича призвела до голу, після передачі з флангу він прийняв м’яч на лінії штрафної зробивши декілька кроків результативно пробив в правий кут.

Всі спроби підопічних Шанти наблизитись до чужої штрафної зводились нанівець щільною грою захисту Сокола. Допомогти їм вирішив лівий захисник кінчешської команди Лодомиряк, який не втримав емоцій після жорсткої гри проти нього Дудаша і схопив того за голову. Арбітр матчу Запрутняк показав Євгену жовту картку, яка була для нього вже другою, тож за десять хвилин до завершення першого тайму господарі залишились в меншості.

Надалі картина гри зовсім не змінилась, футбольні баталії проходили в основному в середині поля, лише час від часу задіюючи воротарів.

Друга половина гри проходила в безуспішних намаганнях худлівчан створити гостроту біля воріт Солодовника. Після навісної передачі Товта Дудура головою мав зрівнювати рахунок, але він не скористався не вдалим виходом голкіпера і пробив вище воріт. Міг забити головою і Пустовіт після подачі з кутового, але пробив не точно. Ще декілька ударів із-за меж штрафної від Ференцика і Медведєва виявилися легкою здобиччю для воротаря Кінчеша.

Сокіл впевнено довів гру до позитивного для себе переможного завершення і тепер в «приужгородському дербі» боротиметься за прохідне місце у групі. Худльово з доволі добротним складом, і атакою зокрема, не зумів використати свій потенціал.


Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Томаш Бабич, Крістіна Шитєв
Делегат – Анатолій Плеханов

с. Кінчеш. Глядачів 250

ФК «Сокіл» Кінчеш – ФК «Віола» Худльово 1:0

Голи: Грицкевич, 15.

Сокіл: Владислав Тренич, Євген Лодомиряк, Андрій Лобанов, Едуард Нергеш, Володимир Кардач, Павло Кривка, Андріан Горняк, Іван Корпош, Олександр Грицкевич, Мирон Бабяк, Максим Роман.
Тренер: Молнар С.

Віола: Владислав Хмелевський, Юрій Жидик, Василь Дудура, Віталій Фенцик, Михайло Микуланинець, Артем Пустовіт, Роман Білінський, Євген Ференцик, Михайло Дудаш, Віталій Медведєв, Роберт Товт.
Тренер: Шанта І.Ф.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 746 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: