Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Сокіл» впевнено «розібрав» «Невицький замок»
23:02
«Сокіл» впевнено «розібрав» «Невицький замок»
Друге коло Першої ліги області розпочалось й у Кінчеші. Тамтешній «Сокіл» приймав «Невицький замок».

Друге коло Першої ліги області розпочалось й у Кінчеші. Тамтешній «Сокіл» приймав «Невицький замок».

Уже з перших дотиків автомобілісти продемонстрували, хто хазяйнуватиме на полі упродовж левової частини матчу. Гості не встигали відбиватись від спроб кінчешців забити «швидкий» м’яч. Як наслідок – Жолт Батка на 4 хвилині реалізовує рандеву з Романом Стегурою. Відзначимо прекрасний асист від Павла Кривки, який одним дотиком «розрізав» ледь не усю оборону гостей.

Через декілька хвилин безпорадністю «Невицького замку» міг скористатися Дмитро Турега. Нападник отримав чудовий пас від все того ж Кривки і без вагань пробивав, однак Стегура виручив.

Без перебільшення нічого не виходило у гостей. Тільки два рази за весь тайм жовто-зелені пробивали по воротам Фанти. Проте, навіть ці спроби були далекими від небезпеки. Натомість, підопічні Віктора Микити на 21 хвилині подвоїли рахунок. Захисник «Невицького замку», Владислав Калинич, необачно зіграв рукою у власному карному, за що суддя вказав на безапеляційну точку. Кривка без проблем реалізував одинадцятиметровий.

Після моменту із другим взяттям воріт автомобілісти почали грати у економ режимі, але навіть це не допомогло гостям. Жодного конструктиву та небезпек біля воріт Фанти. Під кінець тайму господарі створили ще одну супернагоду. Невтомний Батка пробивав з кількох метрів, але удару забракло точності.

2:0 – комфортна перевага підопічних Микити за підсумками першого тайму.

Дебют другої сорокап’ятихвилинки нічим не здивував глядацьку аудиторію: «Сокіл» атакував, «Невицький замок» відбивався. На 53 хвилині до атаки автомобілістів підключився лівий захисник Роман Демян, завдавши гарматного пострілу по воротам Стегури. Перекладина врятувала гостей від третього голу.

З кожною хвилиною перевага соколів ставала більшою, і на 66 хвилині ця перевага перетворилась у логічне взяття воріт: віртуозну комбінацію розіграли Батка та Кривка, у якій останні оформив дубль, ефектно перекинувши кіпера «Невицького замку».

Комфортна перевага у три м’ячі дозволила кінчешцям дещо поберегти сили і провести ряд тактичних замін, аби дещо пожвавити гру. Гості, у свою чергу, намагались відквитати бодай один м’яч, проте безуспішно.

Значно пожвавив гру Віталій Лучин, який створив кілька моментів і сам міг забивати у ворота «Невицького замку». Проте, рахунок не змінився аж до самого фінального свистка.

3:0 – «Сокіл» «завоював» «Невицький замок».


Арбітр: Іван Грубінка
Асистенти: Роман Фаринич, Мар’яна Сухан
Делегат матчу: Анатолій Плєханов

К-сть глядачів: 200

«Сокіл» - «Невицький замок» - 3:0

Голи: Батка 4, Кривка 21, 66

«Сокіл»: Фанта В., Петрич К., Глива О., Лович В. (Лучин В. 46), Демян Р., Корпош І., Кривка П., Яхимець О., Минайленко М. (Іканін О. 53) , Турега Д., Батка Ж.
Головний тренер: Віктор Микита

«Невицький замок»: Стегура Р., Рудик І., Данко М., Калинич В., Ігнат В., Лелекач В., Геці М., Диковець І., Панчак О., Дьондя В., Добоній Б.

Попередження: Минайленко М. – Геці М., Данко М.
Аттіла Ерделі

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 984 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: