Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » «Сокіл» Зарічово - краща футзальна команда Перечинщини 2016 (ФОТО)
00:34
«Сокіл» Зарічово - краща футзальна команда Перечинщини 2016 (ФОТО)
Впродовж місяця у Перечині тривав чемпіонат по футзалу, де і було визначено кращу команду Перечинського району.

«Сокіл» Зарічово - краща футзальна команда Перечинщини 2016 (ФОТО)
За ініціативи Перечинської міської ради та безпосередньої підтримки міського голови, майже місяць тривав відкритий чемпіонат міста Перечин по футзалу, у якому прийняло участь десять команд. Серед учасників чотири команди з Перечина, інші із сіл району.

За умовою, згідно положення, участь могли брати лише спортсмени котрі проживають у межах району, і цей принцип дав свої позитивні результати. Змагання проходили по коловій системі, а чемпіон вирішився лише в останньому турі і то лише за різницею м’ячів. Команда «Сокіл» Зарічово та СК «Перечин» набрали рівну кількість очок, а між собою зіграли в нічию, тому довелося підраховувати різницю забитих і пропущених м’ячів. За цим показником кращими були зарічівці, очолювані досвідченим Юрієм Уцюцьким, який ще й став кращим гравцем турніру. Третє місце зайняла команда Василя Готровича – «Посьолок» Перечин.

Достойно зіграли і вчорашні юнаки ФК «Карпати», які виступали під назвою «Фаворит», але їм не вистачало стабільності. Цікавим є той факт, що брати Павличі, гравці команди с. Т.Ремета, визнані кращими голкіпером та бомбардиром. Валентин – кращий воротар, а Іван – голеадор, який забив 29 голів у ворота суперників.
 
Слід відзначити й високий рівень суддівства, котре забезпечили Олександр Прудкий та Іван Бучок. Також на подяку заслуговують голова Федерації футболу Перечинщини Василь Стецо та його заступник Василь Готрович.

Іван Погоріляк
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1043 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: