Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Соколи" дотискають вдома команду з Дерцена (ФОТО)
20:08
"Соколи" дотискають вдома команду з Дерцена (ФОТО)
У матчі 19-го туру Першості області західної зони, ФК «Сокіл» переграв ФК «Дерцен» з рахунком 2:0.

Задати темпу у черговому поєдинку між ФК «Сокіл» та ФК «Дерцен» ще з перших хвилин вдалося саме господарям. Зазвичай активні у атаці гравці «Дерцена» у цьому поєдинку забилися у оборону. Внаслідок чого, першу атаку отримали ще на 2-ій хвилині. Юрій Микульця отримавши м’яч у центрі штрафної щосили вдарив по воротах, але кіпер на постріл зреагував миттєво, перевівши круглого на кутовий. Далі господарі не скидали обертів. Неодноразово атакуючі випади «Соколи» завершували ударом по воротах. Але удари Туреги та Фленька були або заслабкими, або неточними. Та все ж, це дозволило хоча б залишити гостей майже половину гри без м’яча.

Одинокі контрвипади хоч і мали перспективу, та часто закінчувалися ще на стадії зародження, господарювання Кінчеша у центрі поля давалося взнаки. Все ж пробити по воротах у першому таймі гостям вдалося. На 28-ій хвилині Савко отримав м’яча від партнера з правого флангу, і трохи підлаштувавшись пробив по воротах з-за меж карної площі. Та кіпер намертво зафіксував круглого.

Ще одна атака гостей на 32-ій хвилині могла стати результативною, якби Петровці з далекої відстані вдалося підловити кіпера, закинувши м’яча тому за комір. Але воротар на м’яч встиг, перевівши снаряд на кутовий.
Далі до кінця першого тайму жодна з команд так і не спромоглася створити бодай однієї нагоди, водивши м’яч чи не по всій площині поля.

У таймі другому «Дерцен» почав потроху перебирати у господарів ініціативу. Та попри затяжні атакуючі випади вдарити по воротах гостям вдалося на 55-ій хвилині. Після трьох подач кутового поспіль, завдати удару у рамку вдалося Полянському. Той головою першим встиг на м’яч. Але по воротам так і не влучив.

10 хвилин потому атакували вже господарі. Яхимець підключившись до швидкісної атаки, вирішив самотужки її завершити пробивши по воротах з 30-ти метрів. Але кіпер без особливих труднощів з ударом упорався, зафіксувавши м’яч.

Попри те, що м’яч і далі залишався більше у ніг гостей, господарі все ж зуміли відкрити рахунок. На 77-ій хвилині Сугоняк опинившись у вигідному для удару положенні в межах штрафної пробив точно у правий кут воріт. 1:0.

Одразу після голу атаки Дерцена стали агресивнішими. Внаслідок активного пресингу гостям вдавалося ловити оборонців «Сокола» на помилках. Наприклад, на 82-ій хвилині Савко відібрав м’яча у останнього оборонця, та з ударом по воротах нападник гостей відверто поспішив, пробивши одразу у «молоко».

Вже під кінець гри один із захисників гостей грубо зіграв у підкаті на Микульці у власній штрафній. Арбітр ставить пенальті. Стандарт холоднокровно реалізував автор першого голу, Сугоняк, пробивши у правий кут. 2:0.

У підсумку, гравці ФК «Сокіл» сильно вдарили по амбіціям «Дерцена», значно ускладнивши їхні шанси на боротьбу за бронзу у турнірі. 
 
 
Арбітр – Олександр Рошко
Асистенти арбітра – Руслан Проценко, Сергій Рущак
Делегат – Матвій Бобаль
 
ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Дерцен» 2:0
 
Голи: Сугоняк 77’, 89’ (пенальті)
 
ФК «Сокіл»: Тренич, Демян, Яхимець, Крупа, Микульця В., Микульця Ю., Сугоняк, Микович, Михайловський, Фленько, Турега;
Запасні: Фанта, Вароді, Дранчак, Гончаров, Глива, Куберка, Лобанов, Гапак, Маріаш;
 
ФК «Дерцен»: Гецко, Неделюк, Рипкович, Полянський, Кузьма В., Афанасьєв, Шелепець, Пінджоля, Петровці, Кузьма, Савко;
Запасні: Кузьма В., Дьерке;
Попередження: Микульця В., Яхимець – Афанасьєв
Мартін  ТУРКАЛО
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 887 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: