Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Соколина перемога
17:23
Соколина перемога
Кінчешська команда стартує з перемоги у турнірі на честь воїнів ЗСУ.

Соколина перемога
Господарі поля суттєво оновили склад, відійшовши від традиції грати лише місцевими (з ОТГ) гравцями, тож на полі можна було побачити багато новачків, як от екс-гравців Медеї березнянців Симочка, Мастяка та інших. Склад Сокола залишився практично без змін – з дебютантів був лише Іван Скунзяк та повернувся у команду Ярослав Костик, який перейшов якраз із Зірки. Саме йому судилося стати героєм зустрічі і засмутити своїх екс-партнерів.

Кінчешці з перших хвилин діяли значно гостріше і мали кілька хороших нагод для взяття воріт, однак Анатолій Лагоцький діяв надійно. Досягти свого їм вдалося лише на 35-ій хвилині, коли у стрімкій атаці Міговк справа подав у штрафну, а Ярослав Костик пробив зльоту з відскоком від штучного газону – м’яч залетів під поперечку – 0:1. Таким чином чабанівський півзахисник Сокола у першій грі за свою нову команду забиває своєму минулому клубу. 

У другому таймі Лінці змогли зрівняти – забив інший Костик, той що Станіслав (двоюрідний брат Ярослава) вдало зігравши на добиванні, але лайнсмен сигналізував про положення поза грою.  

Підопічні Івана Криси надалі володіли територіальною перевагою і хоча моментів виникало у них менше, все ж змогли забити вдруге завдяки гравцям, що вийшли на заміну: 17-річний Арсеній Орос прострілив на дальню стійку, де 24-річний Гряділь без проблем влучив у пустий кут воріт – 0:2.



ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Сокіл» (Кінчеш) 0:2

Голи: Костик, 35, Гряділь, 85.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 285 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: