Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Сонячна енергія" у більшості переграє "Рятівник"
23:33
"Сонячна енергія" у більшості переграє "Рятівник"
Після тривалої літньої перерви відновилися ігри на чемпіонат міста Ужгород.

Після тривалої літньої перерви відновилися ігри на чемпіонат міста Ужгород.

На поле стадіону в селі Сторожниця вийшли «Сонячна енергія» та «Рятівник». Відразу варто відмітити, що починали зустріч команди у не рівних складах. Підопічні Івана Ковача розпочали матч вдев’ятьох та ще й з польовим гравцем Андрієм Бокотоеєм на воротах, тому гравці в синіх футболках домінували на всіх участках поля.

Видно, що літні канікули не всім пішли на користь, в перші хвилини матчу команди згадували ігрові зв’язки і деякий час пішов на пристосування до поля. Енергетики не форсували події і поступово насідали на ворота суперника, рятівники тільки час від часу пробували втікати у контратаки. По ходу першого тайму тренери «Рятівника» випустили десятого гравця на поле. А згодом вже ближче до завершення першого тайму гол-красень вдалось забити півзахиснику енергетиків Миковичу, який поцілив у дев’ятку метрів з 22. Перший половина зустрічі так і завершилась за мінімальної переваги в рахунку і досить відчутної по грі.

В другому таймі збільшився тиск на ворота «рятівників», місце в яких зайняв польовий гравець Арбузов, і згодом глядачі побачили голи. Спочатку Балажинець прострілив з лівого флангу, м’яч застряг в штрафній і першим зорієнтувався Віктор Рабел, який сильним ударом робить рахунок 2:0. Ще через декілька хвилин Роберт Каменецки з центральної зони точним пасом виводить Тараса Плиску віч на віч з воротарем і той технічно перекидає голкіпера.

Після цього сині дещо скинули обороти, чим одразу скористався суперник. Після передачі зліва, захисник не зміг вибити м’яч на дальній стійці і правий захисник з гострого кута невідпорно для воротаря пробив у рамку воріт.

Та через 5 хвилин Віктор Рабел оформивши дубль, заспокоїв гру четвертим голом. Ближче до закінчення момент за моментом виникають біля воріт Солодовникова і один з таких вже перед фінальним свистком завершився голом.


«Сонячна енергія» - «Рятівник» 4:2

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.



Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 964 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 444444  
0
фамилия не Майкович а Микович

الاسم *:
Email *:
كود *: