Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Соскида забиває, "Медея" перемагає
20:24
Соскида забиває, "Медея" перемагає
В ужгородському дербі перемогу святкувала більш досвідчена команда, а формула Соскида - Медея вже працює у протилежному напрямку.

Соскида забиває,
Команди розпочали цей поєдинок без розвідки і вже на 3-ій хвилині атака гостей завершилась фолом Січки на Капустею у штрафній господарів, як наслідок арбітр призначив пенальті. Удар з позначки виконав Микола Джанда – 0:1.

Швидкий гол Медеї вплинув на подальший малюнок гри – підопічні Бабяка відійшли назад і грали більше на контратаках, тоді як команда Шукаля більше контролювала м’яч, проте до гостроти біля воріт Славіка доходило вкрай рідко. Можна згадати лише два моменти за півгодини: після асисту від Івашка Соскида не зміг акцентовано пробити з 10 метрів і кіпер легко забрав. Ще в одному епізоду Лазар завдав потужного пострілу з 15 метрів, але по центру, тож воротар справився.

Натомість червоно-білі провели стрімку атаку правим флангом – Медведєв промчав обійшовши опонента і прострілив на Капустея, який на дальній стійці забивав вже у пустий кут – 0:2.

Друга половина гри проходила за таким самим сценарієм: будівельники впиралися у монолітний захист суперника і лише ударами з середньої дистанції намагались турбувати Славіка. Численна кількість стандартів жовто-чорних були безрезультатними.

На 70-ій хвилині Капустей знову демонструє свої швидкісні якості, розігнав контру 3 в 1, проте вийшовши на ворота пожалкував пасу на партнера і сам завершував атаку, Харін відбив. За дві хвилини ще один контрвипад Медведєв отримує пас врозріз, виходить на ворота і не зближуючись з воротами неочікувано пробив з 17 метрів у ближній кут – 0:3.

Максимум на що спромоглись господарі – це гол престижу після чергового кутового, Славік не вдало зіграв на виході і Соскида підправив круглого вже у пусті ворота – 1:3.
 
Медея на класі перемагає в ужгородському дербі, маючи суттєву перевагу у командному досвіді виступів на цьому рівні. Найбільш продуктивними на полі були Капустей, який заробив пенальті і забив гол, та Медведєв записавши у свій актив гол+асист.

Будівельник за своїм складом та грою нічим не поступався супернику, окрім одного важливого елементу - ефективної гри у нападі. Сьогодні партнери Соскиди занадто мало знаходили його передачами біля чужих воріт.  
 


ФК «Будівельник» (Ужгород) – ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – 1:3

Голи: Соскида, 85 - Джанда, 4 (пен.), Капустей, 37, Медведєв, 73.

Будівельник: Максим Харін - Василь Беца, Мирослав Скрип, Марян Січка (Євген Савко, 70), Олександр Юричко (Владислав Турецький, 46) – Юрій Шукаль, Андрій Лазар (Михайло Трухан, 70 (Володимир Кардач, 84)), Денис Чокнадій (Михайло Дудаш, 46), Сергій Шоляк, Ерік Івашко – Руслан Соскида.
Запасні: Руслан Голубєв, Олександр Богач, Олег Пацкан, Максим Гопко.


Медея: Юрій Славік – Євген Мукомела, Вадим Селещук, Олександр Кобеляш, Володимир Дуран (Богдан Зуб, 76) – Олександр Аксьонов (Руслан Куртанич, 88), Володимир Лисаченко (Іван Ковач, 88), Ярослав Вензенко (Юліан Козуб, 32), Микола Джанда (Микита Гальчак, 46), Віталій Медведєв (Іван Марюхнич, 88) – Іван Капустей (Олександр Семків, 76).
Запасні: Ілля Демидов.
Тренер – Мирослав Бабяк.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 345 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: