Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Спарингова нічия у дербі
17:17
Спарингова нічия у дербі
Закарпатські команди розписали мирову на ужгородському стадіоні «Авангард».

Спарингова нічия у дербі
Обидва наставники задіяли у матчі багато гравців на прегляді, звісно більше таких було у минайців, які використали два різні склади на два тайми. В ужгородців дебютували вже офіційні новачки клубу - дует свалявських вінгерів Глагола і Станкович, та бразильський опорник Жонатан. 

Гра розпочалась за територіальної переваги минайців, яких на поле вивів із капітанською пов'язкою Євген Селезньов. Однак забити першими змогли підопічні Блавацького чи не в першій акцентованій атаці на 11-ій хвилині: Станкович проривався до воріт і заробив пенальті, а Глагола його впевнено реалізував – 1:0.

Ужгород продовжував грати від захисту, тоді як команда Шарана намагалась високо пресингувати, очікуючи помилки від суперника. Дочекались наприкінці тайму – після подачі кутового гравець на перегляді на дальній стійці переправив м'яч у сітку – 1:1.

У другому таймі на 59-ій хвилині Станкович, який грає в Ужгороді на правах оренди саме з Минаю, грубим фолом збив суперника, який його вже обійшов. На полі виникла невелика штовханина, як наслідок Козик вилучив ужгородського півзахисника. Правда наставник Ужгорода домовився з арбітром, щоб вилучення було із правом заміни.

Надалі Минай систематично накочував атаки на ворота Дегтяря, однак реалізація була не на високому рівні. Найбільш гострими були удари від Мякушка в останню десятихвилинку, які двічі прийняв на себе каркас воріт. 

В ужгородців у другому таймі на полі зявився гравець, який у минулому сезоні виступав за Карпати Рахів, Андрій Мерцин. 

У минайців на полі серед новачків можна було ідентифікувати: захисники Сігітас Олберкіс (Легіон Естонія), Олександр Аксьонов (Ужгород), Дмитро Касимов (Оболонь), півзахисники Андрій Кухарук (Рух), Євген Єфремов (Судува Литва), нападники Єгор Твердохліб (Гірник-Спорт), Юрій Коломоєць (Полісся)
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 910 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: