Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Спартакус" легко долає "Боржаву" (ФОТО)
23:08
"Спартакус" легко долає "Боржаву" (ФОТО)
Підопічні Валентина Слюсара змогли вдома переграти сусіда по таблиці.

 Спартакусівці, як і передбачалось, з самого початку гри захопили контроль над м’ячем і не віддавали його до фінального свистка. І вже на другій хвилині, після стандарту, господарі завдали першого удару, але воротар забирає без проблем.

Трохи пристосувавшись до гри на контратаках, довбанці через п’ять хвилин також відповіли ударом в рамку воріт, Михайло Батрин бив з 25 метрів.

Під кінець першої десятихвилинки господарі створили справжній гольовий момент. Симчо накинув у штрафну, Піньковський на з лівого краю штрафної пробиває з 10 метрів, м’яч рикошетом від захисника влучає у стійку.Не менш гострим був постріл Симча з розвороту з 13 метрів, шкіряний просвистів біля воріт. Активний Сурмач пробив з 20 метрів сильно, але не точно.

Підопічні Слюсара все більше притискали суперника до воріт. Після прострілу Лебедя, Машталір б'є з 12 метрів, кіпер відбиває, Тищук намагається добити м’яч у сітку та захисник заблокував удар. Другим темпом Лебедь пробив з 15 метрів, але повз ворота.

Тренер Спараткуса постійно підганяв своїх футболістів діяти швидше на чужій половині поля, в один дотик. Саме після швидкої комбінації Веждел прострілює справа, а Симчо забиває з 15 метрів і  відкриває рахунок у матчі – 1:0.

За декілька хвилин Машталір вибігав на одного воротаря та Погайда вийшов з воріт і відвів загрозу. Та вже в наступній атаці Рацин через центр поля віддав розрізну передачу, вивів Тищука сам на сам і Павло розібрався з воротарем і забив вже у пусті ворота – 2:0.

Другий тайм гості розпочали трохи активніше, частіше перебуваючи на чужій половині поля, однак гострих моментів практично не створювали. Натомість молоді ужгородські гравці постійно сунули вперед. Сичмо асистував Тищуку та удар останнього з 22 метрів забрав кіпер.

На 61-й хвилині стався спірний епізод. Піньковський  чудовою передачею вивів Тищука на побачення з голкіпером, який вибіг за межі карного майданчику і збив нападника, який встиг проштовхнути м’яч повз Погайду і м’яч зайшов у ворота. Арбітр призначає штрафний удар, з якого сам постраждалий двічі пробив у стінку.

Машталір ще раз виходив віч-на-віч та знову не зміг переграти воротаря. Федак здійснив простріл та завершальний удар Симча з близької відстані заблокували.

Під завершення гри хорошу комбінацію розіграли свіжі гравці – Минайленко віддав на Бундаша, той далі лівіше покотив на Дурана, який з 12 метрів влучив у перекладину. На 89-ій хвилині боржавці також могли забити: Куцкір прострілив справа, а Ганчич з шести метрів не зміг завдати акцентованого удару, Куцкір з другої спроби вже бив по воротам з гострого кута та Смолига зіграв надійно.

Ужгородці здобувають три пункти, хоча мали вигравати із значно більшим рахунком.       
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Василь Готько, Олександр Абель
4-й арбітр – Антон Дешко
Делегат матчу – Василь Козик
 
м. Ужгород, стадіон «Авангард», поле №3, глядачів 50
 
ФК «Спартакус» Ужгород – ФК «Боржава» Довге 2:0
 
Голи: Симчо, 33, Тищук, 36.
 
Спартакус: Денис Смолига, Стефан Федак, Василь Боднар, Руслан Гогерчак, Іван Веждел (Мирослав Бундаш, 75), Дмитро Рацин (Сергій Бобик, 70), Вячеслав Пінковський, Павло Тищук, Віктор Симчо (Володимир Дуран, 66), Владислав Лебідь (Максим Минайленко, 63), Сергій Машталір (Богдан Будз, 75).
Тренер – Валентин Слюсар.
 
Боржава: Михайло Погайда, Юрій Кузьма, Віктор Ловга, Іван Фулей, Іван Штефко, Ярослав Батрин (Василь Кертис, 67), Юрій Куцкір, Юрій Каганець, Віктор Ганчич, Віталій Сурмач, Михайло Батрин.
Запасні: Василь Звонар, Михайло Якуб.
Тренер – Василь Фірка.
 
Попередження: Симчо, 56 – Фулей, 64.     
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1098 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: