Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Спартакус" мінімально переграє іршавців (ФОТО)
23:45
"Спартакус" мінімально переграє іршавців (ФОТО)
Підопічні Слюсара і в другому матчі з Бужорою перемагають їх в один м’яч.

Зі стартовим свистком господарі прогнозовано захопили ініціативу і подовгу розігрували свої атаки. Іршавці ж грали від захисту, розраховуючи на контратаки.

 Перший небезпечний момент виник біля воріт ужгородців. Ільницький пробивав зі штрафного з 23 метрів, але Андрушко зіграв надійно. Біля інших воріт Рацмн навісив у карну зону, але Дуран з семи метрів пробив вище.

Бужора часто користувалась довгими передачами на єдиного нападника Довгінка. Одна з таких трохи не стала результативною. Андрушко не впевнено зіграв на виході у боротьбі з Довгінком, але захисники підстрахували і винесли м’яч.

На 18-ій хвилині Федак пробивав з близької відстані та не зміг переграти воротаря. Гості також не використали стовідсоткову нагоду. Довгінко обікрав останнього захисника Боднара, вийшов сам на сам з Андрушком та пробив у нього.

З часом тиск на ворота Ігнатишина тільки збільшувався. Зіз-за меж штрафної пробивали Минайленко та Рацин та воротар забирає. На 38-ій хвилині господарям вдалась відмінна атака. Тищук прострілив зліва, Федак відкинув під удар Рацину, який з 10 метрі кладе м’яч точно під праву стійку – 1:0. В цей час на лівій бровці залишався лежати правий захисник іршавців, який постраждав у боротьбі з Тищуком, тож у гостей були претензії до арбітра.

Ще до перерви підопічні Ільницького мали зрівнювати рахунок. Томич вивів Довгінка на побачення з воротарем, але форвард затягнув з ударом і захисник відібрав у нього м’яч.

У перерві стався прикрий епізод. За час перебування гравців на полі хтось прокрався у роздягальню іршавців і поцупив декілька мобільних телефонів. Відтак вони змушені були переносити всі свої речі до автобусу і повідомляти про крадіжку поліції, яка була присутня на матчі. Тож старт другого тайму дещо затягнувся.

Можливо ця ситуація погано вплинула на гостей та більшість другого тайму вони в більшій мірі провели у захисті. Жовті збільшили контроль м’яча, але не кількості гольових моментів.

Рацин пробивав з 18 метрів, але повз ворота. Симчо навісив з правого флангу, Машталір завершив атаку ударом головою та Ігнатишин забрав. Федак виривався сам на сам та відпустив далеко м’яч і воротар нейтралізував небезпеку.

Лише в середині тайму гості зуміли відповісти. Совтан завдав удару з 16 метрів та воротар на місці.  Надалі гра проходила у спокійному темпі, без значних загострень.

Підопічні Слюсара майже всю гру володіли перевагою та змогли лише раз розпечатати ворота суперника. Бужора не використала свої моменти і повертається додому ні з чим.    
 
 
Арбітри: Рошко О., Проценко Р., Рущак С. 
Делегат – Жбора Г.В. 
 
м. Ужгород, стадіон «Авангард», глядачів 50
 
ФК «Спартакус» Ужгород – ФК «Бужора» Іршава 1:0
 
Голи: Рацин, 38.
 
Спартакус: Юрій Андрушко, Василь Боднар, Руслан Гогерчак, Іван Веждел, Сергій Машталір, Дмитро Рацин, Максим Минайленко (Сергій Бобик, 62), Стефан Федак, Павло Тищук (Вячеслав Пінковський, 46), Мирослав Бундаш, Володимир Дуран (Віктор Симчо, 34).
Запасні: Денис Смолига, Богдан Будз.
Тренер – Валентин Слюсар.
 
Бужора: Василь Ігнатишин, Іван Довгінко, Іван Ільницький, Михайло Бізіля, Ярослав Горзов, Володимир Томич, Юрій Глеба, Ярослав Сухан, Іван Корпош, Олександр Совтан, Михайло Полянський.
На заміну виходив: Іван Варга.
Тренер – Іван Ільницький.

Попередження Сухан.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 825 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: