Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Спартакус" та "Берегово" обійшлися без голів (ФОТО)
20:14
"Спартакус" та "Берегово" обійшлися без голів (ФОТО)
У дуелі ужгородських тренерів перемогла дружба.

В цьому матчу очікувалось багато боротьби та голів. Однак з останнім не склалось, команди взагалі рідко радували вболівальників атаками із завершальним ударом.

Господарі розпочали більш активно, однак пробити добре вибудуваний захист суперника їм ніяк не вдавалось. Перший момент вони створили після подачі зліва, Пінковський на дальній замикав, однак не влучив у рамку.

Відбивши стартовий тиск, гості на 13-ій хвилині змусили працювати чужого воротаря. Луця зліва сильно прострілив, Андрушко відбив перед воротами і Ковтун вже готовий був забігти з м’ячем у порожні ворота та Веждел виніс круглого. Ковтун другим темпом повертає м’яч у штрафну, де Міклош не зміг обробити м’яч і втратив нагоду для удару з 10 метрів.

В середині тайму берегівці вирівняли гру, та м’яч довго у них не затримувався. Захисники одразу віддавали у боротьбу на Луцу, який часто програвав її своїм опонентам. В одній з атак лівим краєм Бонтей навісив у карну зону на Луцю, який головою цілив у дальню дев'ятку, але трохи не влучив. Міклош з 25 метрів пробив у ближню дев'ятку, голкіпер впіймав.

У відповідь Тищук з 17 метрів цілив у кут та Микитишин у підкаті заблокував удар. Найгостріший момент у спартакусівців був на 38-ій хвилині, коли Симчо прострілив зліва, але Дуран у боротьбі із захисником з шести метрів пробив над воротами.

У другому таймі ужгородці продовжували володіти територіальною перевагою, але без просувань до чужих воріт. А от Берегово значно швидше розігрували свої атаки. Так на 53-ій хвилині Бокшо віддав на Луцю, який скинув під удар Луці з 15 метрів, воротар грає надійно.

Через десять хвилин підопічні Слюсара могли виходити вперед. Симчо змістився з флангу в центр і віддав у штрафну на Тищука, який не зміг реалізувати вихід один в один, пробивши у кіпера. Через декілька хвилин Пінковського жорстко зустрів у центрі Молнар і Вячеслав, віддавши м’яч партнеру, не довго думаючи врізав тому по ногам. Вболівальники очікували вилучення, та арбітр показав жовту картку.

В середині другого тайму гості розіграли стандарт – Балаж навісив у штрафну, Ковтун пробив головою та м’яч не дійшов до воріт і Луця добив шкіряного, але знаходячись у положенні поза грою, тому арбітр відмінив взяття воріт.

Гравці Спартакуса пробували бити здалеку. Та лише Симчо влучив у рамку і Кучінка забрав. Берегівці в в останні хвилини основного часу були дуже близькими до голу. Тільки-но вийшовши на поле Богдан Галик, який раніше виступав за юнаків Середнього, після передачі Ковтуна вийшов один в один з Андрушком. Перший його удар відбив голкіпер, а другий прийшовся у сітку із зовнішнього боку воріт.

Вже в додатковий час ще Луця та Бундаш розім’яли воротарів. Тож у зустрічі середняків чемпіонату безгольова нічия.   
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Тарас Шопа, Іван Біров
Делегат матчу – Іван Староста
 
м. Ужгород, стадіон «Авангард», поле №2
 
ФК «Спартакус» Ужгород – ФК «Берегово» 0:0
 
Спартакус: Юрій Андрушко, Іван Веждел, Максим Минайленко, Руслан Гогерчак, Сергій Машталір, Дмитро Рацин, Вячеслав Пінковський, Віктор Симчо, Стефан Федак (Сергій Бобик, 68), Павло Тищук (Владислав Лебідь, 75), Володимир Дуран (Мирослав Бундаш, 65).
Запасні: Денис Смолига, Василь Боднар, Богдан Будз, Павло Міндак.             
Тренер – Валентин Слюсар.

Берегово: Павло Кучінка, Василь Красношлик, Андрій Микитишин, Іван Сливка, Василь Бонтей, Олександр Балаж, Владислав Човрій (Микола Татинець, 60), Акош Бокшо (Ростислав Молнар, 67), Олександр Міклош (Богдан Галик, 86), Василь Ковтун, Василь Луця.
Запасні: Денис Чегіль, Лайош Тар.
Тренер – Мирослав Бабяк.
 
Попередження: Пінковський, 68 – Татинець, 75, Луця, 80. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 977 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: