Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Спартакус" у драматичному поєдинку відбирає очки в "Ужгорода"
22:00
"Спартакус" у драматичному поєдинку відбирає очки в "Ужгорода"
Підопічні Слюсара на останніх хвилинах позбавляють «Ужгород» перемоги.

Ще до початку поєдинку беззаперечним фаворитом вважався Ужгород, але вже зі стартових хвилин стало зрозуміло, що підопічним Шанти буде не просто.

Відразу в дебюті зустрічі господарі могли забивати. Бобик виходив на ударну позицію, але пробив повз ворота. Гравці «Ужгорода» відразу відповіли гострим моментом за участі Реплюка, але безрезультатно.

Надалі ініціативою заволоділи гості. На 8-й хвилині, після подачі з кута поля, небезпечно пробивав Бако, проте м’яч влучивши у захисника потрапив до Пиняшка, після чого Василь пробивав з 18-ти метрів, але захисники господарів знову стають на заваді взяттю воріт.

На 12-й хвилині Бундаш небезпечно пробивав зі штрафного з 18-ти метрів, але Лютнянський на висоті. Вже за декілька хвилин «Спартакус» знову створив гострий момент. Лебедь після подачі з правого краю пробивав ударом через себе, але повз ворота.

Протягом всього першого тайму не вщухала страшенна злива. Такий факт не міг не позначитись на грі обох колективів. Більш майстерні гравці «Ужгорода» краще справлялись з такими погодними умовами. Підопічні Шанти взяли м’яч під свій контроль і тим самим почали створювати гостроту біля чужих воріт.

На 22-й хвилині Гегедош відкинув під удар Бандуровичу, але удар останнього пройшов повз ворота. Гра дедалі більше переміщалась у центр поля, де м’яч переходив від одної команди до іншої. Велика кількість фолів та погода сприяли тому, що футболісти обох команд не могли показати свою найкращу гру.

В середині тайму гості створили дві непогані можливості для взяття воріт, але в обох епізодах не вистачило трохи фарту. В першому епізоді удар Оржаховського парирував Черепко, а удар Добровольського з 19-ти метрів пройшов повз ворота.

На 32-й хвилині Добровольський скористався помилкою захисників і вийшов на побачення з голкіпером, але Черепко перевів м’яч на кутовий. Подача з кутового втілилась у гол Реплюка. Після подачі Михайло переграв  свого опонента на «другому поверсі» і спрямував круглого у ближній кут.

На 36-й хвилині Гегедош завдавав небезпечного пострілу зі штрафного з 20-ти метрів, проте Черепко без проблем фіксує м'яч. За п’ять хвилин той таки Гегедош, випередивши захисника, пробивав по воротам, але Черепко знову рятує свою команду. Відразу в наступній атаці Пиняшко пристрілювався з-за меж штрафної, але удар Василя, вже вкотре парирує Черепко.

В останні хвилини першого тайму краще виглядали футболісти «Ужгорода», але гострий момент вдалось створити їх суперникам. Лебедь пробивав із-за меж штрафної, але зависоко. Найкращим гравцем першого тайму можна визнати голкіпера «Спартакуса», адже він раз по раз рятував свою команду у безвихідних ситуаціях.

Початок другого тайму краще провели гості. Так на 47-й хвилині, після подачі з кута поля захисники господарів знову не вгледіли за Реплюком і Михайло, ударом головою, подвоює перевагу своєї команди.

Надалі гра перемістилась в центр поля і обидва колективи дедалі частіше зривали атаки одне одного ціною фолу. На 57й хвилині Бундаш скориставшись помилкою захисників скорочує відставання своєї команди - 1:2.

Такий розвиток подій не влаштовував гостей і вони одразу кинули всі сили на те, щоб збільшити свою перевагу. Гегедош пробивав зі штрафного з 20 метрів, але м'яч влучив у поперечку. На 63-й хвилині Реплюк виконав простріл в карний майданчик суперника, але удар Пиняшка пройшов вище цілі. Підопічні Слюсара миттєво відповіли, Рацин пробивав з 18 метрів, але голкіпер на висоті.

На 68-й хвилині Бундаш небезпечно прострілював в штрафну суперника, але Дуран невдало обробив м'яч і небезпечний момент втрачено. На 74-й хвилині гості знову забивають, але головний арбітр зустрічі відміняє взяття воріт через положення поза грою.

На 77-й хвилині Бандурович пробивав з дальної відстані, але не точно. За декілька хвилин Гегедош міг збільшувати відрив своєї команди, але на виході впевнено зіграв Черепко. Відразу в наступній атаці гості заробили право на штрафний. Удар Гегедоша парирує голкіпер.

Гравці «Ужгорода» не давали можливості розслабитись своїм суперникам, часто загострюючи гру біля їхніх воріт. Так на 80-й хвилині Добровольський пробивав з дальньої відстані, але удар Євгена пройшов повз ворота. На 85-й хвилині, після подачі з лівого краю, Машталір пробивав головою, але не точно.

Вже коли пішов додатковий час гостей засмутив Лебедь. Владиславу вдався чудовий удар в дальню дев’ятку з-за меж штрафної.

Так на заключних хвилинах зустрічі молоді гравці «Спартакуса» виривають нічию. Ця гра ще раз переконує, що дисципліна б’є клас.
 

Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Валерій Шкура, Томаш Бабич
Делегат – Йосип Шитєв
 
м. Ужгород, стадіон «Авангард»

ФК «Ужгород» – ФК «Спартакус» 2:2

Голи: Реплюк, 32, 47  – Бундаш, 57, Лебедь, 90+2.

Ужгород: Мирослав Лютнянський, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Павло Оржаховський, Іван Бандурович, Олександр Бако, Микола Ількович,  Василь Пиняшко, Роберт Гегедош, Михайло Реплюк, Євген Добровольський.
Запасні: Ерік Гречка, Роман Білінський, Іван Скунзяк.
Тренер - Іван Шанта.

Спартакус: Андрій Черепко, Максим Минайленко, Стефан Федак, Руслан Гогерчак, Дмитро Рацин, Сергій Машталір, Владислав Лебедь, Сергій Бобик, Володимир Дуран, Мирослав Бундаш.
Запасні: Володимир Дядюк, Богдан Будз, Василь Боднар, Вячеслав Пінковський, Андрій Філіп, Павло Міндак, Дмитро Антошин.
Тренер – Валентин Слюсар

Попередження: Бандурович, 63, Пиняшко,79, Оржаховський, 81–Минайленко, 73.
 Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1892 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.6/5
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: