Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Спартакус" у контрольній зустрічі переміг "Мункач"
09:46
"Спартакус" у контрольній зустрічі переміг "Мункач"
Контрольний матч між «Мункачем» та ужгородським «Спартакусом» приніс перемогу гостям з обласного центру.

Сам поєдинок за попередньою домовленістю тривав упродовж трьох таймів по 30 хвилин. Обидві команди грали на фоні навантажень, адже проводять тренувальні збори з великим акцентом саме на фізичну готовність.

У першій тридцяти хвилинці домінували господарі, які в притаманній їм манері контролювали м’яч і кілька разів загрожували володінням «Спартакуса». А от уже в другому таймі тренерський штаб «Мункача» випустив на поле всіх новачків і одразу ж малюнок гри змінився на користь підопічних Валентина Слюсаря. Саме в цей часовий відрізок долю матчу вирішив удар гравця «Спартакуса» з центральної зони, який виявився невідпорним для кіпера мукачівців.

В третьому таймі наставник «Мункача» Золтан Сільваші «розбавив» склад команди гравцями основи з потенційними кандидатами до складу мукачівців.  Господарі мали чудову нагоду відігратися, однак удар з 11 метрів був трохи не точним. Тож 0:1 – з таким результатом завершився цей спаринг.

Слід зауважити, що в цьому матчі в складі «Мункача» зіграв Віктор Ряшко, який в першому колі захищав лави «Ужгорода», а в «Спартакусі» кращим гравцем був екс-динамівець Віктор Симчо.

А вже в суботу, 6 серпня мукачівці перевірять свої сили в матчі проти одного з лідерів першої ліги західної зони – «Бобовища». Поєдинок відбудеться на стадіоні СОК ДЮСШ м.Мукачево. Початок зустрічі о 17:00
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1212 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: