Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Спартакус» виборює нічию у «Миная»
20:43
«Спартакус» виборює нічию у «Миная»
У 19-му турі Вищої ліги Закарпаття ФК «Минай» зіграв у нічию з ФК «Спартакус».

«Спартакус» виборює нічию у «Миная» Вдовольнившись нічиєю у минулому турі, здавалося що ФК «Минай» у матчі зі «Спартакусом» вкотре покаже свій максимум повністю налаштувавшись на поєдинок. Але на практиці налаштування на гру було відмінним у гостей. ФК «Спартакус» у цьому поєдинку показав високий рівень концентрації з першої та до останньої хвилини, що здебільшого і стало запорукою успіху останніх.

Перші хвилини гри виокремити когось із сторін доволі важко. Команди грали обережно, переважно переводячи м’яча з флангу на фланг. Круглого більше часу тримали біля себе господарі, але дала результат саме контратакуюча гра гостей. На 21-ій хвилині гри після швидкої контратаки гравці «Спартакуса» зуміли пройти правим флангом. Забігання одного з гравців ужгородців закінчилося прострілом у карну площу, де першим на м’ячі опинився Лебідь. Він і відкрив рахунок у матчі. 0:1.

Далі малюнок гри майже не змінився. М'яч дедалі більше затримувався у господарів, а гравці «Спартакуса» шукали нагоди вирватися в контратаку. Ближчими до голу у першому таймі були господарі. Їм вдалося створити більше нагод, але зрівняти рахунок не вдавалося через неточні завершальні удари Бобаля та Кополовця. 

Вже у другому таймі гравцям «Минаю» вдалося створити ще більше атак. І тривале володіння м'ячем зрештою почало давати плоди господарям. На 50-ій хвилині Арделян перебуваючи на правому фланзі скинув м’яча на Кополовця, котрий підчатував м’яч ліворуч. Михайло недовго думаючи пробив точно по воротах. Кіпер до м’яча хоч і дотягнувся, та зафіксувати йому круглого не вдалося. 1:1.

4 хвилини потому «Минаю» вдалося забити ще раз. І знову власний талант демонструє Кополовець. Після навісу Арделяна з правого флангу м’яч, оминаючи Бобаля, опинився у 18-ки господарів. Михайло трохи підлаштувавшись під удар вгатив у дальній від кіпера кут. 2:1.

Тішитись перевагою в рахунку господарям довго не довелося. Вже на 62-ій хвилині футболісти «Спартакуса» організували швидку атаку. Після сумбуру у штрафній, де опинилися мало не всі атакуючі гравці команди гостей, Бундаш у падінні пробив з лінії воротарської площі. М’яч вкотився у кут воріт. 2:2.

Далі ужгородці помітно підсіли фізично, і почали майже до кінця тайму грати на своїй половині поля. Натомість гравці «Минаю» провели решту часу в атаках. Найкраща нагода забити була у Бобаля, на 65-ій хвилині. Матвій отримавши м’яч з лівого флангу від Кополовця, прийняв круглого на груди і злету пробив. Але в руки кіпера. Варто відмітити грамотну оборону гостей, які попри виснаження не давали господарям вриватися у карну площу.

Таким чином рахунок так і залишився нічийним. 2:2. «Минай» вже вдруге зіграв у нічию, і тим самим збільшив очковий відрив від «Севлюша» з «Ужгородом».
 

Арбітр – Назар Дьордь
Асистенти арбітра – Ян Рогач, Олександр Бодня
Делегат – Йосип Шитєв

ФК «Минай» - ФК «Спартакус» (Ужгород) 2:2

Голи: Кополовець 50’, 54’ - Лебідь 21’, Бундаш 62’

ФК «Минай»: Хмельовський, Дудаш, Гібалюк, Пустовіт, Суслов (Зубанич, 21’), Вагін, Микуляк, Шпак (Мирончук, 40’), Арделян, Кополовець, Бобаль;
Запасні: Погоріляк, Багрій, Дзьоба, Костик, Лобода, Нергеш, Мирончук;

ФК «Спартакус»: Андрушко, Федак, Минайленко, Гогерчак, Машталір, Рацин, Пінковський (Боднар, 70’), Симчо, Лебідь, Тищук, Дуран (Бундаш, 55’);
Запасні: Будз, Бобик;

Попередження: Зубанич, Кополовець – Гогерчак, Федак;
Мартін  ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1364 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 1
1 Artur84  
0
Можливо гра і була видовищною, але хочеться, попросити керівництво та тренерів Минаю ставати професіоналами і в аматорському футболі........ Мова про те, що спочатку писали, що гра відбудеться на стадіоні "Авангард" в  Ужгороді, частина вболівальників, причому з дітьми прийшла на Авангард, а там все пусто - вмявляється що керівники Минаю вирішили перенести гру в Камелот, це їх право, але можна б було хоч якось повідомити.....

الاسم *:
Email *:
كود *: