Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "​Спартакус" завдає поразки середнянцям (ФОТО)
20:35
"​Спартакус" завдає поразки середнянцям (ФОТО)
У напруженому матчі підопічні Валентина Слюсара зуміли здолати сильного суперника.

У гостей перед матчем було декілька втрат, так би мовити, з трибун спостерігали за матчем Жаренко та Олександр Пахомов. Спараткус ж підійшов у повній бойовій готовності, їхній настрій був помітний з перших хвилин.  

Динаміка гри була досить високою і на початку йшла боротьба за центр поля. І лише на сьомій хвилині господарі створили по-справжньому гострий момент. Симчо зробив передачу у штрафну справа, а Федак пробив головою, але повз ворота. За декілька хвилин знову атака з флангу, де Машталір і Федак обігрались і пішла подача у карну зону, удар головою Тищука пройшов над поперечкою.

Середнє з великими труднощами створювали свої моменти. Лише в середині тайму вони завдали першого удару в рамку. Після подачі справа Нурієв пробив головою у дальній кут, екс-одноклубник Анатолія по Мукачеву Андрушко впіймав. Трохи згодом Назаренко пробив з 20 метрів, та кіпер спокійно забирає.

Головна ударна сила ужгородців Симчо досить часто розганяв атаки своєї команди. Так  ізараз він на лівому фланзі пройшов Назаренка і виконав простріл, Тищук у падінні головою пробив на ближній стійці, але не влучив у ворота.

Захисна ланка гостей не завжди встигала за мобільним переміщенням своїх опонентів. Так на 35-ій хвилині Спартакус провів швидкий випад, Дуран перед штрафною віддає лівіше на вільного Симча і той з 16 метрів поцілив точно у дальній кут – 1:0.   

Підопічним Дьордя не вистачало креативних дій в атаці. Натомість господарі далі діяли більш уважно в захисті. Єдине загострення до перерви було у спартаківців, подача Симча зліва, Веждел пробив головою з 15 метрів, але не влучив у рамку.

Вадим Дьордь вирішив внести корективи у гру і зробив три заміни, одна з яких була вимушеною. Ужгородці відійшли назад і у Середнього почали виникати моменти. Гулович подав зліва, а Соскида на дальній замика головою, але вище. І вже скоро вони змогли відігратись. На 59-ій хвилині тривала атака закінчилась проникаючою передачею Нурієва на Стегуру у штрафну, звідки Михайло прострілив вздовж воріт і на протилежному боці набіг Назаренко і вразив пустий кут воріт – 1:1.

Як бачимо, одна із замін Дьордя спрацювала. Наставник Спараткуса також вирішив освіжити гру замінами. Гра проходила на зустрічних курсах на високих швидкостях. Симчо добряче приклався з 22 метрів з рикошетом, Мучичка забрав. Стегура пробив з 25 метрів, але трохи вище.

На 69-ій хвилині атакувальне тріо ужгородців організувало гол. Тищук віддав направо на Симча, звідки Віктор прострілив у штрафну і Лебідь виводить свою команду вперед – 2:1.

Середнє мало можливість знову відігратись зі штрафного з 18 метрів, але удар Нурієва прийняла на себе поперечка. Тренер гостей постійно наголошував, щоб флангові гравці більше робили навісних передач у штрафну, після яких відбувалось загострення. Та пробити захист їм так і не вдалось. А вже коли пішов додатковий час Мирослав Бундаш показав майстер-клас своїм молодим підопічним. Отримавши м’яч по центру за 25 метрів від воріт, він трохи зблизився і пальнув точно у ліву дев'ятку – 3:1.

Можна констатувати, що заміни Слюсара також зіграли на всі сто відсотків. Також слід відзначити продуктивні дії Симча, який набрав два бали за системою гол+пас. Середнє не очікувано зазнає поразки і залишається на п’ятій сходинці.   
 
 
Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Іван Грубінка, Маряна Сухан
4-й арбітр – Василь Балог
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон «Авангард», поле №3, глядачів 200
 
ФК «Спартакус» Ужгород – ФК «Середнє»
3:1

Голи: Симчо, 35, Лебідь, 69, Бундаш, 90 – Назаренко, 59.

Спартакус: Юрій Андрушко, Максим Минайленко, Руслан Гогерчак, Сергій Машталір, Іван Веждел, Стефан Федак (Сергій Бобик, 78), Дмитро Рацин (Богдан Будз, 86), Вячеслав Пінковський (Василь Боднар, 73), Віктор Симчо, Володимир Дуран (Владислав Лебідь, 62), Павло Тищук (Мирослав Бундаш, 83).
Запасні: Денис Смолига.
Тренер – Валентин Слюсар.
 
Середнє: Євген Мучичка, Денис Чокнадій, Юрій Дрозд, Олександр Назаренко, Мирон Гулович (Павло Могіш, 72), Василь Беца, Іван Ковач (Михайло Стегура, 46), Сергій Лендєл (Юрій Шукаль, 42), Анатолій Нурієв, Андрій Лазар (Денис Пахомов, 46), Руслан Соскида.
Запасні: Михайло Костюк, Артур Пукіш.
Тренер – Вадим Дьордь.  
 
Попередження: Веждел, 37 - Нурієв, 9.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1238 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: