Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Спекотні футбольні ігри заради благодійництва (ФОТО)
13:09
Спекотні футбольні ігри заради благодійництва (ФОТО)
В цю суботу вже вчетверте був проведений благодійний турнір, "I Belive In U".

В цю суботу вже вчетверте був проведений благодійний турнір, який вже за традицією відбувається у перший вік-енд місяця, "I Belive In U".

Варто зазначити, що змагання проходили на штучному майданчику в селі Минай, яке було надане за сприянням Владислава Лєнчика.

На цей раз зголосилося прийняти участь рекордна кількість команд, як для цього молодого турніру.

Та і географія учасників значно розширилася. Впродовж місяця зареєструвалось 12 команд, хоча могло бути і значно більше, та деяким командам забракло часу щоб зорганізуватися. Учасники були поділені на чотири групи по три команди, з кожної групи в чвертьфінал виходили по дві команди.

Змагання проходили під акомпанемент палючого сонця та це не вплинуло на динамічність і активність гравців на полі. Абсолютно всі команди були заряджені на максимальний результат, ніхто не хотів поступатися, тому вже звичайним під час перебігу матчів є галасливі викрики один одному і звинувачення в некомпетентності арбітра.

За час проведення турніру поєдинки між командами, які постійно беруть участь з самого початку переросли у дербі, як от наприклад Аматор – УТЕІ КНТЕУ чи Тур – Фенікс.

Участь у турнірі взяло багато вже стабільних команд, таких як Західний Вітер, Тур, Фенікс, Балтика, Віннер, Аматор, Фаворит та УТЕІ КНТЕУ. Серед дебютантів: Вегас, Вітязь з Холмока, Горянські Леви та дитячо-юнацька християнська футбольна школа "Синай" з Мукачева, яка є популяризатором футзальної школи на Закарпатті. До слова, хотілось б відмітити цих юних футболістів, які показали чудовий футбольний вишкіл і високий професіональний рівень гри, не дарма вони майже кожного року збирають нагороди на всеукраїнських змаганнях з футзалу. Їхня командна і результативна гра знайшла прихильників як серед вболівальників, так і серед самих учасників змагань.

Щодо самого ходу турніру, несподіванкою став виліт вже на груповій стадії фіналіста минулих змагань Фенікса, який мабуть недооцінив молодих суперників з Мукачева за що і поплатився раннім вильотом. Діючий чемпіон УТЕІ КНТЕУ склав свої повноваження в чвертьфіналі, поступившись в бойовій грі Балтиці 2:3. В першому півфіналі відбувалась запекла боротьба де більш досвідчений Віннер, в складі яких були гравці які виступають на обласному рівні, вибили перспективний Синай з рахунком 4:2. В іншому матчі Тур поступився 1:2 Балтиці, яка набрала хід і на своєму шляху вибила ще й бронзових призерів минулих змагань. Фінал вийшов напруженим, гравці віддавали останні сили, щоб добитися бажаного результату. Впродовж матчу мінявся лідер та фінальний свисток зафіксував перемогу Віннера над Балтикою 4:3.

Організаторам змагань треба ще багато чого зробити, щоб задовільнити всі потреби учасників змагань, та головне, що із закінченням чергового турніру, гравці питають коли вже буде наступний.

Тарас Галушка






Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 935 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: