Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Справедлива нічия юнаків у Хусті
19:32
Справедлива нічия юнаків у Хусті
28 червня в Хусті відбулось принципове протистояння двох юнацьких команд, а саме ФК «Оболонь» Хуст та ФК «Ужгород».

28 червня в Хусті відбулось принципове протистояння двох юнацьких команд, а саме ФК «Оболонь» Хуст та ФК «Ужгород».

Гра обіцяла бути бойовою, адже ці колективи майже були сусідами в турнірній таблиці. Хустяни всього на один пункт випереджали своїх однолітків із Ужгорода.

Кожна з команд переслідувала свої цілі. Хуст планував відірватись від переслідувачів і вклинитись у боротьбу за медалі, а Ужгород намагався за будь-яку ціну наздогнати лідерів і довести, що вони гідні вищого місця в першості Закарпаття.

Відразу з перших хвилин стало зрозуміло, що це не буде матч із великою кількістю забитих м’ячів, адже боротьба точилась на кожному клаптику поля. Гравці на роздуми своїх дій мали буквально по 1-2 секунди. Це свідчить про дуже високий рівень гри з боку обох команд. Початок матчу був за господарями: вони активніше намагались атакувати, щоб відкрити рахунок у матчі на перших хвилинах і застати суперника зненацька. Проте до справжніх гольових моментів справа не дійшла. Натомість, захопившись власними атаками, хустяни дещо забули про оборону і ледь не пропустили м’яч у власні ворота. Це Олександр Мадяр, обігравши двох захисників, вийшов на побачення з голкіпером господарів, але пробив відверто невдало. Після цього моменту гра вирівнялася.

Під занавіс першого тайму нападник «Оболоні» Іван Удут змарнував прекрасний шанс відкрити рахунок у матчі. Опинившись на ударній позиції з 12 метрів, він замешкався з м’ячем, і захисники ужгородців відразу відібрали круглого. На цьому перша половина матчу завершилась.

Другий тайм був набагато спокійніший. Згадати якісь стовідсоткові моменти важко. Тренери обох команд за допомогою виправданих замін намагались переломити хід гри, але захист обох команд діяв майже бездоганно, не даючи жодних шансів нападникам. Було багато боротьби в центрі поля і, відповідно, до моментів справа не доходила.

Гра так і закінчилась справедливою нічиєю 0:0. У складі господарів прекрасну гру показали Пилип, Коп, Кемінь, Удут. В ужгородців найактивнішими були Мадяр, Опаленик, Комарницький, Задихайло.


Арбітр: Ян Рогач
Асистенти арбітри: Еміл Головей, Богдан Павлюкович
Делегат матчу: Василь Попович

Стадіон: «Карпати» Хуст. Глядачів 300.

ФК «Оболонь» Хуст – ФК «Ужгород» – 0:0

«Оболонь»: Гарастей Володимр, Звірич Олександр, Цуперяк Степан, Пилип Микола, Бородачов Микола, Пригара Микола, Кемінь Володимир, Бабіта Владислав, Пилип Дмитро, Коп Олександр, Удут Іван.
Запасні: Ердан Віталій, Кадош Владислав, Куліш Юрій, Барничко Віктор.
Тренер: Буковецький Микола

«Ужгород»: Касаткін Андрій, Бурянський Дмитро, Задихайло Дмитро, Опаленик Юрій, Савчин Валентин, Надь Томаш, ніцкулич Девід, Климпуш Максим, Жентичка Іван, Опаленик Дмитро, Мадяр Олександр.
Запасні: Янцо Михайло, Лукач Дмитро, Ухатюк Артем, Комарницький Юрій, Федака Крістіан.
Тренер: Гарлач Ігор
Олександр Бодня

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 854 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: