Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Справедлива нічия у Бобовищі
14:08
Справедлива нічия у Бобовищі
Діючий чемпіон Західної зони Першої ліги гостював на Мукачівщині.

Справедлива нічия у Бобовищі
Після матчу юнацьких складів на поле вийшли дорослі гравці. Нагадаємо, що в першому турі Бобовище на виїзді здобуло перемогу над Чопом із рахунком 2:1, а «Вітязь» вдома переміг Кінчеш 2:0
 
З перших хвилин матчу ініціативу дещо несподівано захопили гості. Команда з Концгазо побігла відразу в атаку. В основному вся гра проходила через флангових гравців. Вже в дебюті зустрічі рахунок було відкрито. Лівий півзахисник гостей Повхан Сергій відгукнувся на якісний навіс із правого флангу і в падінні головою забив гол.

Після швидкого успіху концгазівці оберти не збавляли. Невдовзі Ковтан В’ячеслав двічі виходив на потенційно небезпечну ударну позицію, але обидва рази м’яч пролітав трохи мимо воріт. Хорошу активність у першому таймі проявляли Повхан Сергій, Ковтан В’ячеслав і Горняк Адріан. Але не дивлячись на активні дії підопічних В’ячеслава Пінковського в першому таймі голів вони більше не забивали.
 
У другому таймі ситуація на полі кардинально змінилась. Гравці Концгазо по незрозумілим причинам самостійно віддали всю ігрову ініціативу своїм суперникам. Гравці Бобовища відчувши це почали самовіддано атакувати. «Вітязь» в основному захищався. Не дивлячись на територіальну та ігрову перевагу гольових моментів у господарів було не багато. Натомість Концгазівці могли подвоїти рахунок в середині другого тайму. Це Ревта Олександр з 20 метрів пробив трохи вище воріт. На цьому вся небезпека біля воріт кіпера Бобовища Підбереського Віталія закінчилась. А господарі нарешті отримали свій справжній шанс, але не використали його. На 74-й хвилині Машіка Євген поборовся із опонентом і м’яч відскочив до Русина Олександра якому залишалось тільки випередити захисника і забити гол в порожні ворота, однак Русин з цим завданням не впорався і ворота «Вітязя» залишились сухими.

Матч наближався до свого завершення і здавалося, що гості все таки втримають свої ворота на зачиненому замку, але не судилось. На 84-й хвилині правий півзахисник Бобовища Бобик Сергій пробив по воротам суперника з 25-ти метрів. Це був звичайний та неважкий удар, але воротар концгазівців Цветков Юрій допустився величезної помилки та не втримав круглого в руках і м’яч влетів в сітку воріт.
 
Як підсумок, логічна та справедлива нічия 1:1 в матчі, де в першому таймі кращими були «Вітязь», а в другому «Бобовище». Хоча правильніше сказати, що підопічні Пінковсьокого самотужки втратили три очки в цьому поєдинку, адже якби вони грали так, як в першому таймі, то напевно були б переможцями.

 
Арбітр: Дьордь Назар
Асистенти арбітра: Рогач Ян, Вовчанський Ілля.
Інспектор: Кампов Іван.
 
ФК «Бобовище» Бобовище - ФК «Вітязь» Концгазо 1:1

Голи: Повхан, 4 - Бобик, 84.
 
ФК «Бобовище»: Підбереський В, Ладшев Є, Бундаш О, Вінтонюк Д, Болдог Д, Герц А, Мідянчик Р, Піндшоля О, Бобик С, Шольц Р, Русин О.
Запасні: Машіка Є, Шольц Р, ринкович А. Харченко А.
 
ФК «Вітязь» Концгазо: Цветков Д, Ревта О, Будз Б, Селещук В, Бухарієв В, Красношлик В, Пребуш В, Горняк А, Свадеба О, Повхан С, Ковтан В.
Запасні: Ваш А, Роман С, Кузьма Д, Михайловський В.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 862 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: