Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Стадіон «Автомобіліст» просять в безплатну оренду на 25 років
23:48
Стадіон «Автомобіліст» просять в безплатну оренду на 25 років
Сесія Ужгородської міської ради, що відбулася 31 травня, мала вирішити, чи передавати в безплатну оренду на 25 років стадіон «Автомобіліст».

Сесія Ужгородської міської ради, що відбулася 31 травня, мала вирішити, чи передавати в безплатну оренду на 25 років стадіон «Автомобіліст», що в Ужгороді на вулиці Перемоги (колишня Капушанська).

Відповідну ініціативу на засіданні депутатської комісії з питань архітектури та житлово-комунального господарства сьогодні озвучив її голова, депутат міськради Андрій Погорєлов.

Як зазначив Андрій Вікторович у коментарі 7dniv, стадіон, що колись належав Ужгородському АТП, нині не має власника, за ним ніхто не доглядає, тож і стан спортивної споруди далекий від нормального.

Завтра на сесії міськради депутатам запропонують підтримати проект рішення про передачу стадіону в оренду дитячо-юнацькій спортивній школі №1. Мова йде про приміщення роздягальні та власне футбольне поле. Це дозволить зміцнити матеріально-технічну базу ДЮСШ №1 та привести стадіон у порядок.

Джерело

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1028 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: