Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Стадіон ФК "Минай" будують повним ходом
15:20
Стадіон ФК "Минай" будують повним ходом
В Ужгородському районі незабаром стане на один стадіон більше.

Стадіон ФК У селі Минай вже повним ходом триває процес робити над сучасною футбольною спорудою. Ініціатори, вони ж, керівники ФК "Минай", заручившись підтримкою інших меценатів та керівництва обласної федерації футболу поступово втілюють у життя проект створення ще одного футбольного стадіону. До слова, спираються на принципи будівництва стадіону "Автомобіліст", який виправдовує себе цілком і повністю: в Ужгороді наразі виходять на фінішну пряму. Стан футбольного поля є відмінним, на черзі - трибуни.
 
У ФФЗ зазначають: процес триває швидкими темпами і вже з наступного року ФК «Минай» зможе проводити тут свої домашні матчі.

Закуплена вся поливна і дренажна системи та насіння трави. Також, на прикладі стадіону «Автомобіліст», розпочали будівництво із буріння свердловини роботи по якій уже завершені. На стадіоні буде два поля: основне (110х70) та тренувальне (90х50) із якісним газоном таким як на «Автомобілісті».

Заступник голови Федерації футболу Закарпаття Віктор Качур поділився з нами планами стосовно етапів роботи, станом на сьогодні: "Робота триває і це не може не тішити. Приміром, вчора (у п'ятницю) зуміли завершити чорнове планування ділянки. З понеділка плануємо чистове планування самих футбольних полів та роботи по встановленню дренажа. Паралельно розпочинається будівництво огорожі".

Судячи зі світлин поки що тут тільки порожня земельна ділянка, яка кожного разу видозмінюється та доповнюється новими об'єктами. А переглянути до чого прагнуть ініціатори проекту - можна на зображеннях 3D візуалізації стадіону.

Футбольна інфраструктура краю розбудовується. Сподіваємось, новий красень-стадіон стане потужною фортецею для ФК "Минай", який прийматиме тут своїх суперників у рамках обласного чемпіонату.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 2559 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: