Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Стадіон та команда з Хуста отримали покарання
15:44
Стадіон та команда з Хуста отримали покарання
Враховуючи нещодавній випадок на стадіоні хустської "Оболоні" контрольно-дисциплінарний комітет ФФЗ виніс рішення.

Стадіон та команда з Хуста отримали покарання В ході зустрічі "Оболонь" - "Ужгород", 6 березня, трапився неприємний інцидент, який час від часу трапляється у закарпатському футболі. Один з вболівальників хустської команди вдарив тренера команди-суперника Івана Шанту, який не втримався на ногах і впав. Передумовою цьому стало єдиноборство на полі між гравцями, в ході якого був збитий гравець господарів.

Арбітром матчу Петром Котубеєм гра була призупинена, а оскільки це було за хвилину до закінчення першого тайму, пауза затягнулася на 3-4 хвилини, тож арбітр дав сигнал про завершення першого тайму, для того, щоб уладнати конфлікт.

Граючи на запасному полі стадіону "Карпати", визначити технічну зону, де повинні знаходитись офіційні представники обох клубів практично неможливо. Вболівальники через відсутність сидячих місць обступають поле вздовж лінії поля. І от в цьому суцільному ряді натовпу і стався цей прикрий інцидент.

Після гри головний тренер Ужгорода відмовився писати заяву у міліцію на свого кривдника. Стражі правопорядку, які були присутні на стадіоні, не стали затримувати футбольного хулігана.

В минулому сезоні після матчу «Оболонь» - «Дийдо» (19-й тур, 11 жовтня) річну дискваліфікацію дістав воротар хустян Віктор Драгула за з'ясування стосунків із арбітром матчу Юрієм Бобалем. А сам стадіон отримав умовну дискваліфікацію.   

Сьогодні, 10 березня, на засіданні Контрольно-дисциплінарного комітету було винесено рішення щодо цього інциденту. Витяг рішення до вашої уваги.
 
Витяг №2
із рішення контрольно-дисциплінарного комітету федерації футболу Закарпаття

Від 10.03.16
Присутні: Головко І.І., Дем’ян В.Н., Жіга Г.Ю.
Розглянули питання:
Забезпечення громадського порядку під час футбольного матчу 06.03.16. ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Ужгород»
Розглянули: рапорт делегата матчу Старости Івана, рапорт арбітра матчу Котубея Петра.
Вирішили:
  1. За незабезпечення правопорядку під час матчу і нанесення травми тренеру ФК «Ужгород» Шанті Івану, футбольний клуб ФК «Оболонь» (Хуст) наказати штрафом у сумі 1 тис. грн.
  2. Стадіону «Карпати» (Хуст) заборонити проведення матчів за присутністю уболівальників на один матч і до 1 травня умовно.
  3. Комітету з проведення змагань ФФЗ проконтролювати виконання цього рішення.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1282 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: