Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Стандартна виїздна перемога
11:16
Стандартна виїздна перемога
У матчі 18-го туру УПЛ «Минай» на виїзді здолав «Колос». Єдиний у матчі й перший у складі «Минаю» гол забив захисник Юрій Кравчук.

Стандартна виїздна перемога У матчі 18-го туру Володимир Шаран не зміг розраховувати на ряд основних гравців, тому вкотре у 2023 році тренерському штабу «Минаю» довелось проводити ротацію. В основі вийшли Богдан Чуєв, Юрій Кравчук та Міхаіл Гечев. А Єгору Твердохлібу довелось діяти на позиції нападника.

У першому таймі гості частіше атакували, били і, як наслідок, відкрили рахунок. Уже на 9-й хвилині Твердохліб міг заробити пенальті у боротьбі з Гончаренко. Захисник «Колоса» помітно тягнув нападника за руку, але Єгор вистояв й пробив по воротах. Волинець з ударом впорався, але, як виявилось, лише відстрочив «покарання». Після подачі кутового Юрій Кравчук в оточені двох захисників виграв «повітря» й головою спрямував м’яч у сітку – 1:0.

На 16-й хвилині закарпатці провели класну атаку. Нємчанінов відав в середину поля Вітенчуку, той праворуч Гончару, який виконав навісну передачу у карний майданчик. Першим на м’ячі опинився Твердохліб, але після його удару м’яч пролетів повз цілі.

Перший удар по воротах господарі нанесли лише на 18-й хвилині. Богданов підібрав м’яч і з середньої дистанції пробив на трибуну.

До перерви гості ще двічі могли забити. Завадив Волинець, який по черзі впорався з ударами Гечева та Твердохліба. Ковалівці натомість відповіли своїм моментом. Оріховський отримав м’яч у карному майданчику та пробив у дальній кут. На щастя, за минайців зіграла стійка.

Після перерви команди продовжили обмінюватись гострими моментами. Перше слово взяли гості. Гечев розігнав атаку, віддав в район 11-метрової позначки Твердохлібу, проте з ударом нападника впорався воротар. Ковалівці ж на 64-й хвилини створили свою найкращу нагоду відзначитись. Лисенко двічі намагався влучити у ціль з лінії воротарської площі, але спочатку його удар прийшовся у захисника, а згодом у стійку. На добивання вискочив Оріховський й «стріляв» у притул, але Бандура врятував ворота у фантастичному стрибку.

На 82-й хвилині на дальній удар наважився Вітенчук – Волинець лише з другої спроби зафіксував м’яч. «Колос» відповів небезпечно зі стандарту, проте прострільна передача Ільїна виявилась без адресною.

Кінцівка матчу пройшла у боротьбі і без загострення. Як наслідок – “Минай” вперше переміг у 2023 році. Далі – більше!


КОЛОС (Ковалівка) – МИНАЙ (Минай) – 0:1 

Гол: Кравчук, 9.

Колос: ВОЛИНЕЦЬ, М.Кравченко, Чоботенко, Гончаренко, Ємєць, Оріховський (Велетень, 79), Богданов, Смирний (Ільїн, 56), Болбат (М’якушко, 66), Безбородько (К.Попов, 79), Ісаєнко (Лисенко, 46).

Минай: БАНДУРА, Гончар, Ю.Кравчук, Нємчанінов, Чуєв (Мельник, 89), Вітенчук, Шишка (Петько, 79), Воробчак (Рогозинський, 90+3), Булеза, Гечев, Твердохліб.


Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 196 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: