Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Стартова поразка для "Минаю" (ВІДЕО)
18:28
Стартова поразка для "Минаю" (ВІДЕО)
Калуш здобуває мінімальну перемогу над ужгородською командою.

Стартова поразка для
Старт поєдинку команди провели у так званій розвідці, і швидше її провести вдалось саме івано-франківцям.
 
Вже на 3-ій хвилині господарям вдалось організувати гольову атаку – діагоналлю майже через пів поля партнер вивів Танчина до воріт і той переграв Сидоренка в очній дуелі – 1:0.
 
Після цього минайці повністю заволоділи м’ячем і готували позиційні атаки, які однак не вдавалось завершити ударом. На 16-ій хвилині Гегедош вперше потривожив воротаря суперника ударом з 20 метрів. Справжній гольовий момент виник аж на 35-ій хвилині, коли Микуляк закинув у штрафну на Гегедоша і той намагався перекинути воротаря ударом головою, однак Герич здійснив сейв.
 
Калушці робили ставку на контратаки і постійно мобільно розташовувались на своїй половин поля. Одну з таких вдалось провести на 45-ій хвилині, подачу зліва Голубка завершував ударом головою та Сидоренко впіймав. За мить Гегедош вийшов практично на одного воротаря з лівого краю штрафної та не влучив у дальній кут.
 
Тотальний контроль Минаю продовжувався і в другій половині гри. Вже на старті біло-голубі організували швидкий випад 2 в 1, Гегедош віддавав на Нурієва та захисник перехопив потенційно гольовий пас. На 67-ій хвилині підопічні Харковщенка створили другу найбільш реальну нагоду забити, коли Стасюк подав зліва та Гегедош з 4 метрів б’є вище. В наступній атаці Пиняшко виборов м’яч у чужій штрафній, обійшов захисника та пробити кіпера не вдалося.
 
У відповідь господарі провели контратаку 3 в 2, на завершенні якої Танчик пробив з 17 метрів над воротами. На 71-ій хвилині Гегедош приклався з 21 метру, Герич забирає. Ще гострішим був постріл того ж Роберта з 17 метрів, але повз дальній кут.
 
Тільки-но зявившись на полі Матвіїв завдав удару зі стандарту з 23 метрів, Сидоренко з другої спроби накриває шкіряного. До завершення поєдинку Минай так і не зміг взяти штурмом володіння Герича, все на що вони спромоглися – це удари Гавриленка та Нурієва з середньої відстані.
 
Швидкий гол приносить перемогу господарям поля, які зуміли вистояти і відбитись від атак минайців.
 
 
ФК «Калуш» - ФК «Минай» 1:0
 
Голи: Танчин, 3.
 
Калуш: Роман Герич, Ярослав Олевич, Едуард Мись, Андрій Кохман, Богдан Денега (Яролсав Матвіїв, 77), Володимир Заваляк, Віталій Кучеров, Дмитро Скакун (Руслан Дедух, 46), Владислав Танчин, Олег Матушевський, Юрій Голубка (Андрій Драган, 52).
Руслан Дедух
Запасні: Богдан Кузів, Степан Гудак, Остап Ілюк, Владислав Гончар.
Тренер – Василь Малик.
 
 
Минай: Владислав Сидоренко, Василь Беца, Олег Допілка, Максим Минайленко, Петро Стасюк, Яромир Лобода (Максим Гавриленко, 72), Владислав Микуляк, Василь Пиняшко, Олексій Шпак (Михайло Кополовець, 63), Анатолій Нурієв, Роберт Гегедош.
Запансі: Дмитро Бабенко, Стефан Федак, Роберт Смокоровський.
Тренер – Ігор Харьковщенко.
 
Попередження: Голубка – Беца.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1039 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: