Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Стартові три від "Оболоні"
15:50
Стартові три від "Оболоні"
Про перший матч групи С читайте далі.

Стартові три від Майже повністю оновлена команда з Хуста на фактично нейтральному полі екзаменувала першолігове «Вишково». Двобій пройшов за незначної територіальної переваги пивоварів. Утім за небезпекою «Гойра Віск» суттєво поступався опонентам, та все ж головну скрипку зіграла пані «Реалізація» лідерів городян.

У першому таймі «Оболонь» до першого забитого голу суттєво переважала опонентів у володінні м’ячем, та досить довго не могла «увігнати круглого в лунку». Своє вагоме слово сказали лідери клубу. Росоха другий, якого футбольна громадськість добре пам’ятає за якісними виступами за збірну Закарпаття, сам заробив штрафний і сам обвідним ударом вколотив м’яч у кут воріт Мацунича – 1:0. Після цього його партнери трохи віддали ініціативу супернику, який хоча загострював ситуацію біля воріт, та до суттєвих гольових шансів справу не доводив.

Початок другої половини матчу мало чим відрізнявся від кінця першого тайму. Ситуацію «сонного царства» суттєво пожвавив якісний простріл із лівого флангу, з позиції в 40-ка метрах від воріт, на ближній край штрафного майданчика від  Хайнаса на Пилипа. Ігор одним дотиком прийняв, а другим спрямував круглого під поперечину, без шансів для воротаря – 2:0. 

Та найбільше шоу фани з Хуста та району побачили в середині тайму за наслідками атаки по центру з невеликим зміщенням до правого краю й знову лівіше. Петров віддав трохи правіше на Пилипа, а Ігор змістився до правого краю воротарського майданчика й скинув назад та трохи вліво під удар Миколі. Росоха бомбово поклав м’яч у кут впритул зі стійкою, змусивши Мацунича без надії сподіватися на порятунок і оформив дубль – 3:0.

Тільки після цього «Вишково» могло на 59-й хвилині, за наслідками наступу лівим флангом, забити гол престижу. На завершенні Мацола навісив у карну зону, а Михайло Пацкан ударом головою влучив у правий нижній кут. Скляр у падінні відбив, продемонструвавши свій найкращий сейв.

Стартова перемога підтвердила, що незважаючи на зміни в складі вищоліговий футбол у Хусті завдяки патріотам із цього виду спорту, мецената Йосипа Браєра, функціонерів, які йому допомагають, та гравцям, що залишаються вірними синьо-жовтим кольорам, житиме тут як мінімум ще один сезон.     
 
 
Арбітр – Петро Котубей
Асистенти – Денис Федяй та Юрій Яцкович
Делегат ФФЗ – Іштван Біров
 
11 лютого, село Іза, стадіон «Колос», +7 градусів, ясно, 150 глядачів
 
«Оболонь» Хуст – «Вишково» – 3:0 (1:0)
 
Голи: Пилип, 41, Росоха другий, 31, 59.
 
«Оболонь»: Омельян Скляр, Микола Росоха перший, Дмитро Петров (Анатолій Похилюк, 36), Олександр Галай, Владислав Хайнас (Ярослав Гелеван, 60), Роман Вовчок (Віктор Пальок, 60), Ігор Пилип, Микола Росоха другий, Володимир Попович (Михайло Дьордяк, 33), Михайло Бучок, Василь Ізяник (Андрій Лабанц, 64).
Запасні: Михайло Лемко, Максим Гомеров.
Тренер – Костянтин Синетар.

«Вишково»: Михайло Мацунич, Олександр Бонгар, Йосип Мункачі, Олександр Солома, Мирон Мацола, Василь Мацунич, Олександр Пацкан (Михайло Турдай, 36), Віталій Подлевський (Олександр Сливка, 60), Євген Калинич, Василь Глибчук (Іван Шимоня, 36), Василь Орос (Михайло Пацкан, 36).
Запасні: Михайло Попович, Руслан Деяк.
Тренери – Адальберт Борбель та Михайло Довжанин.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1002 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: