Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Степан Боднар: "У всіх матчах виходимо на поле з єдиною метою – перемогти"
21:13
Степан Боднар: "У всіх матчах виходимо на поле з єдиною метою – перемогти"
Про сезон минулий та найближчу перспективу клубу розповів президент кінчешського «Сокіла» Степан Степанович Боднар.

Степан Боднар: – Степане Степановичу, яким був минулий сезон для кінчешського «Сокола». Вдалося досягти поставленої мети?

– На жаль, не можу бути задоволеним минулим чемпіонатом, адже прагнули потрапити бодай до трійки призерів, але не вийшло. Розпочинали сезон з одним складом, а завершували – з іншим. У літнє міжсезоння розташування «Сокола» через фінансову складову залишили 11-ть провідних футболістів. Якщо в першій частині ми претендували зачепитися за лідируючу трійку і завершили першу половину на четвертій сходинці, то наступна – вийшла провальною через кадрові втрати.

– На звітній конференції ФФЗ досить високо оцінили роботу суддівських бригад під час чемпіонату. А Ви якої думки з цього приводу?

– Звісно, від роботи арбітрів у чемпіонаті району рівень суддів першості області на порядок вищий. Усі суддівські бригади відпрацювали на своєму рівні, але були випадки, коли дії арбітра мені було важко зрозуміти.

– За кілька днів стартує зимова першість Закарпаття, тож які завдання ставите перед своєю командою на цей турнір?

– Будемо виходити на поле з єдиною метою – перемогти. У першу чергу, переглянемо своїх вісім новачків, які влилися в команду під час зимових канікул. Найближчої неділі оновлена команда пройде перевірку боєм з концгазівським «Витязем». До цього вдалося провести лише кілька тренувань на полі, тож практично награватимемо склад вже під час офіційних матчів.

– Саме стадіон Кінчеша прийматиме зональні змагання зимової першості краю. Не переживаєте за стан газону?

– Так, звісно, переживаю. Але ж десь потрібно проводити поєдинки першості. Не знаю чому не можна було провести бодай тур у Чопі та Концгазо? Але чомусь керівники цих команд не схотіли псувати свої поля. Натомість місце проведенням матчів у нашій зоні розглядалося село Дийда. Однак, вважаю, що це було б нелогічно, коли би три команди з Ужгородщини їздили на виїзд до Берегівщини, саме це й переконало мене надати наше поле для проведення зональних матчів зимової першості. Але, нічого, маємо власний каток, підсіємо траву, тож зможемо привести стан газону футбольного поля до ладу після цих двобоїв.

– У новому чемпіонаті завдання для «Сокола» будуть незмінні?

– Так, сподіваюся, що при допомозі всіх небайдужих людей продовжимо свої виступи в першій лізі західної зони, мені дуже б цього хотілося. Звісно, було б добре, якби вже нарешті й наша сільська рада надала нам фінансову допомогу, адже кожну гривню доводиться вишукати в наших підприємців. Користуючись нагодою, висловлюю подяку ФФЗ, особисто голові Івану Петровичу Дурану за надану нам підтримку під час минулого чемпіонату.
 
Розмовляв Роман КУХАР, ФФЗ

Джерело

 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1019 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: